Saturday, April 17, 2010

Schipbreukelingen


Chaos. Geen vliegverkeer van en naar Europa. Maar waar kan je beter een tijdje verplichte vakantie opnemen dan in HK? Precies!

Dus de barretjes zijn overvol. De witte boorden zitten lekker ontspannen onder een terras heather (t'is nog steeds koud, 14 graden maar) bij te praten over de beurs in Wanchai. De stropdassen zijn los gegooid en "we maken er maar het beste van" op kosten van de zaak en de vliegmaatschappij. De hotels hebben geen probleem de mensen op te vangen want de kamers die verhuurd waren aan andere gasten zouden anders toch leeg staan. Die andere gasten kunnen niet komen omdat er geen vliegtuig kan vertrekken uit Europa.

Chiel zou een overvol programma hebben met klanten die zouden komen maar die afspraken zijn allemaal verzet. En omdat de toestand in Thailand met de dag grimmiger wordt is het ook maar afwachten of onze gasten die hier nu zijn, terug naar Bangkok kunnen om door te vliegen naar NL.

Vreemd gevoel dat je hier niemand de schuld van kan geven. Of dat je kan inschatten hoe lang het gaat duren. Je kan niets. Je gewoon maar overgeven aan de situatie, het is niet anders.

2 comments:

Mickey said...

als ze dinsdag nog niet vliegen, nou, dan blijf ik nog ff :-)

lekker stil hier zonder vliegtuigen in mn achtertuintje!!

Joke80 said...

Eigenlijk zouden we ons altijd "alleen maar" aan het leven moeten overgeven. Gelukkig worden we af en toe een handje geholpen ;P xoxo

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails