Wednesday, April 21, 2010

Er komt schot in!Tim, onze schipbreukeling, heeft eindelijk goed nieuws ontvangen van Cathay. Zoals het er nu naar uitziet zal hij 24 april vertrekken naar NL. Precies 1 week later dan dat de bedoeling was. Wij vonden het erg gezellig dat Tim hier zo lang was, maar ik denk dat hij toch erg graag naar huis wil! En er wordt enorm uit gekeken naar zijn thuiskomst.Verder hebben we nog geen bericht ontvangen van Berry en consorten. Het zal wel goed gaan daar in Bangkok. Ik kijk elke dag naar CNN en heb nog geen noodkreet uit het Nai Leurt Park Hotel vernomen. Als het goed is vertrekken ze vrijdag vanuit Bangkok naar NL. Maar ik begrijp nog steeds niet waarom ze toch naar Bangkok zijn vertrokken...

En ik geloof verdomd dat er een KLM vliegtuig geland is in Hong Kong vanmiddag! En als alles goed is gegaan zat Mickey aan boord. Kompleet met een jaarvoorraad aan waspoeder en wasverzachter. En niet te vergeten de halve inboedel van de Hema! Gezellig!

Gisteren zag ik op het blog van Mickey ongekende plaatjes van Schiphol. Voetballende platformmedewerkers, hihi. Haar oud collegaatjes hadden wat foto's gemaakt. Ik leen er eentje Mickey!


En op CNN lieten ze beelden zien die achter de douane op Schiphol gemaakt waren. De gestrande passagiers waren vol lof over Schiphol. Ze hadden het helemaal naar hun zin en de kinderen werden bezig gehouden door acrobaten in klederdracht. Geweldig. Sommigen zeiden dat ze niet meer naar huis wilden! Het was veel te gezellig op Schiphol!

Ik hoop toch dat de vulkaan weer gaat slapen...voor de aankomende 200 jaar...

1 comment:

Mickey said...

Ja hoor, ze zat aan boord! En alle 75 kilo ex-Hema, ex-AH ex-zolder en andere leuke dingen zijn vakkundig meegesleept.
Snel maar weer dimsummen!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails