Monday, April 26, 2010

Nachtelijk bezoek

Ben een beetje gammel...alles rommelt...warm/koud...hoofdpijn...kortom een griepje denk ik.
Vannacht liep ik naar de keuken om paracetamol te zoeken en toen schrok ik me kapot! Een enorme kakkerlak keek me aan vanuit de gootsteen!

Nou ben ik normaal gesproken voorbereid op die onverwachte bezoekjes van deze vreselijke beesten maar of het nou kwam dat ik me niet goed voelde, of dat ik nog slaapdronken was, ik kon die spuitbussen niet vinden, terwijl ik weet dat er een stuk of 4 moeten zijn.

Samen met Chiel heb ik in de keuken gezocht naar het kreng maar helaas niet meer kunnen vinden! We hebben in alle hoeken gespoten (die spuitbussen stonden natuurlijk onder m'n neus) en ik neem aan dat hij ergens op z'n rug ligt, maar gedver...ik vind het niet leuk! Ik haat die beesten!!

2 comments:

Sanne said...

Oh getverdegetver!!!!! Waarom zijn het bij jou ook altijd meteen van die grote??? Beterschap! Zou het heersen? Biebje ligt hier voor pampus op de bank...

simone said...

Leuk middenachtelijk bezoek heb je gehad zeg!!! Hoop dat ie ergens op z'n rug ligt..... Maar hoe gaat ie met jou? Al een beetje opgeknapt?? Goed uitzieken hoor, volgende week heb ie leuker bezoek!!!Dikke kus

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails