Thursday, April 15, 2010

Toch nieuws!

Nou het moet toch niet gekker worden zeg! Hoor ik net dat Schiphol en vele andere vliegvelden gesloten zijn vanwege een vulkaanuitbarsting! Dat verzin je toch ook niet!

Tim zit hier in HK en zou morgenavond vertrekken naar NL. Maar het zit Tim niet mee...

Vandaag is zijn portemonnee gerold in de tram. Godzijdank had hij niet al zijn geld er in zitten maar bankpasjes en creditkaarten, die dus nu allemaal geblokkeerd zijn. Enorm balen. We hebben hem in ieder geval kunnen helpen met wat cash...en zo als het er nu uitziet ook met een logeerbed! Want een kamer nemen in een hotel lukt dus niet vanwege die zakkenroller die al zijn pasjes hoogst waarschijnlijk ergens in een vuilnisbak heeft gedumpt.

En dan nu die vulkaanuitbarsting op IJsland die een aswolk heeft gecreƫerd en daardoor is het vliegverkeer ontregelt! Wil die naar huis om alles te kunnen regelen lukt het niet eens!
Ik hoorde net dat Tim al contact heeft opgenomen met Cathay maar die kunnen (natuurlijk) niets zeggen. Zij hebben geen idee of morgen alle vluchten naar Europa worden gecanceld. Dat hoort hij pas 2 uur voor vertrek.

In ieder geval heeft Tim een onderkomen tot dat het nodig is. Dus Manon, alles komt goed!

1 comment:

simone said...

Er was hier een mooie rode zonsondergang beloofd maar die ging schuil achter een grote "mist"wolk!! :( Lullig voor Tim dat ie alles kwijt is!! Gelukkig wonen jullie er!!!!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails