Thursday, April 08, 2010

Uitdaging!

Jan vroeg me een post of 2 geleden of er nog een nieuwe uitdaging in het verschiet zat qua lopen. Ik ga hier even uit van Chiel's uitdaging want mijn blessure verhinderd mij om te gaan hardlopen en daar komt bij dat ik pas weer opnieuw ben begonnen met mijn schema. Ik heb de hardloopschoenen een paar maanden aan de wilgen gehangen en ze pas sinds vorige week er weer uitgeplukt.Wel Chiel heeft inderdaad een nieuwe uitdaging. En deze uitdaging was in het uiterste geheim bekonkelt...maar omdat Chiel gisteren een mailtje stuurde naar Jos en daarin vroeg of hij inderdaad de halve van Ommen nog ging lopen en daarbij als antwoord kreeg..."kijk wel even hoe ik mij zaterdagmorgen voel..." is er anoniem besloten om deze uitdaging maar in de openbaarheid te gooien.

Chiel gaat zaterdag de halve marathon in Ommen lopen! Hij was vast van plan om Jos en Irma te verrassen tijdens de start. Hij wilde Jos van zijn motivatie-probleem afhelpen. Kijken of hij voor 'die kale' uit kan blijven lopen!

Misschien moet ik even iets uitleggen. In Cambodja had Jos er ook niet echt veel zin in. Maar toen Jesse en ik de lopers tegemoet liepen, riep Jos met een ingespannen hoofd: "Die kale loopt toch wel achter mij he? Hij is toch nog niet gefinished?"

Dus geen smoesen Jos! Gewoon aan de start komen in Ommen! We hebben de vlucht terug naar HK een dag verzet en wagen we ons voor de tweede keer in ons leven, achter Zwolle!
Speciaal voor jou en Irma! We zien je zaterdag!!

4 comments:

Fiona Teeuw said...

Jos ga ervoor! We wacht de finish-foto met Irma en Chiel af.
"Gewoon Doen".

Mickey said...

Go Jos!!
En GO CHIEL!!! wat stoer man. Succes en plezier!

X

Arlene said...

Wat een super sportieve man heb je toch!Veel succes!

Anonymous said...

ik heb s.morgens eerst een tocht van 80 kilometer op de fiets en zaler voor zorgen dat we op tijd in Ommen zijn.

Jan en Jantina Hardenberg

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails