Wednesday, January 05, 2011

Dat was 'm weer

De kerstboom zit weer in de doos, de lampjes zijn gedoofd en de ballen zijn weer ingepakt voor de volgende kerst. Jammer. De huiskamer voelt een beetje leeg aan...

Linn is al weer 2 dagen aan het werk, Ben gaat morgen opnieuw pakjes bezorgen en Chiel had vandaag een meevallertje. Gisteren zat hij in Barneveld en vandaag moest hij eigenlijk op bezoek bij een klant in Ulft. Hij zat al in de auto toen de klant hem belde, afspraak werd afgezegd want klant was ziek. Zielig voor de klant maar fijn voor Chiel. Chiel heeft daardoor nog wel even de zonsverduistering bij zonsopgang kunnen aanschouwen!

En morgen gaan we weer terug naar HK. Om 1 uur 's middags vertrekken we met Cathay. De koffers staan gepakt en ik heb lekker de halve supermarkt leeg gekocht om mee te nemen! Onvoorstelbaar hoe hard de tijd voorbij is gevlogen. We hebben echt genoten en we hadden het nog wel een tijdje kunnen volhouden hier, maar het werk wacht. Chiel mag gelijk aan de bak bij aankomst in HK. Vanaf morgen is het opnieuw aftellen voor de vakantie in maart/april!

See you back in Hong Kong!


Have a nice day!

4 comments:

Mickey said...

de 27e vind t wel heel gezellig dat jullie weer bijna terug zijn.
Goede reis!
x

simone said...

LIeve zus en zwaag,

Wens jullie een hele goeie reis terug, met misschien een upgraadje??? Kijk nu al uit naar de volgende vakantie en zal er in m'n agenda zeker een gat voor open laten!!!! Dikke kus

Fiona Teeuw said...

Dank voor je lieve nieuwjaarswens. Een goede reis naar HK toegewenst. (Prettig om te weten dat de bovenbuuf op je zit te wachten.) En het is zo weer Maart/April!

Anonymous said...

een goede vlucht en een gezond en succesvol 2011

Jan en Jantina Reinders

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails