Saturday, January 01, 2011

2011

 
Zo. 2010 is verleden tijd. Over en uit. Finito! Ben erg benieuwd wat 2011 voor ons in petto heeft. Als het maar half is van wat afgelopen jaar voor ons was, dan ben ik al flink in mijn nopjes!

Goede voornemens? Nee. Ik vind eigenlijk wel dat het lekker gaat zo. En niets zo irritant om je niet aan voornemens te kunnen/willen houden. Zeg maar, door schade en schande wijs geworden...natuurlijk wil ik afvallen en stoppen met roken, maar de geschiedenis leert dat ik wat dat betreft een rubberen ruggegraat heb. Dus als het zover is dan laat ik jullie dat wel horen.

Dit jaar wordt wel een spannend jaar... om maar een paar hoogtepuntjes te noemen,

Chiel wil weer een hele marathon gaan lopen. In Parijs dit keer. Op 10 april. Gezellig met Jesse en Jos en Irma! De kamers zijn al geboekt (ja toch Jos?) en de inschrijvingen zijn gedaan. Ben en Linn gaan mee en volgens mij komen er nog meer toeschouwers uit de achterban van genoemde heren.

Ondergetekende gaat Sara zien. (zucht) Ik krijg er nu al buikpijn van. Natuurlijk wil ik 120 jaar oud worden, maar als je zo op de drempel van 'middelbare leeftijd' staat is dat toch echt wel even slikken. In je koppie ben je nog steeds die jonge gazelle, maar de spiegel geeft een heel ander beeld...Enfin. Ik heb nog tot 1 april om er aan te wennen.

We zullen het allemaal wel zien. Voorlopig ben ik dik tevreden met mijn leven!


Iedereen een gelukkig, gezond, liefdevol en voorspoedig 2011!


 

Enhanced by Zemanta

2 comments:

Anisah said...

HAPPY NEW YEAR, ANS! May 2011 be better than 2010 in all ways possible! :)

Arlene said...

Je (jullie) hebben ook alle reden om tevereden te zijn zoals het allemaal gaat,dat jullie de tijd van je leven hebben zien wij als achterblijvers en wij genieten van hier uit mee! En ach Ans ouder worden ,wees blij er is maar 1 ding erger,het niet meer worden!
Geniet nog even hier in Holland!
xxx

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails