Wednesday, January 26, 2011

Woensdag

Met dank aan de jetlag, was ik vanmorgen weer lekker vroeg wakker. 5 Uur. Ik heb me nog heel even omgedraaid en om half 6 moest ik echt naar beneden. Ik kon echt niet meer blijven liggen. Bakkie koffie gezet, beschuitje gesmeerd en een kwartier later hoorde ik voetstappen op de trap. Ben! Hij gaat vandaag aan het werk. Trouwens wel gezellig hoor om zo met z'n tweetjes te ontbijten!



Na Ben te hebben uitgezwaaid ben ik de keuken ingelopen. Kastjes opnieuw ingeruimd, de vazen boven op de koelkast gewassen, de vaatwasser aangezet, kortom ik ben lekker druk geweest.

Net als gisteren. Ik heb 2 kasten versleept naar boven, Linn's kamer uitgeruimd, 2 kasten erin, kamer weer ingeruimd, boodschappen gedaan met Ben, de was gedaan en dat allemaal voor 11 uur 's ochtends! Morgen ga ik onze slaapkamer aanpakken!

En nu is het 9 uur. Aangekleed en wel in de hardloopkleding zit ik nu achter de pc te wachten op Linn. Wij gaan straks een stukje hardlopen. Lekker over de dijk. Alleen jammer dat het regent!!



Have a nice day!

2 comments:

simone said...

Sportief hoor dames!!!

Mickey said...

sjohee...lekker de opruimeritus. gebruik van maken, heel verstandig, gaat vanzelf ook weer over :-). Of ben je geinspireerd geraakt door onze teunie ;-);-);-)

xxx

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails