Tuesday, January 11, 2011

The Switch

Wie denkt dat het nu een saaie bedoening is hier in HK komt bedrogen uit. Toegegeven, de kerstbomen en kerstballen zijn allemaal opgeruimd maar daarvoor in de plaats staan/hangen weer hele kunstzinnige dingen voor Chinees Nieuwjaar! Het schijnt dit jaar te vallen op 3,4 en 5 februari.


Hong Kong maakt zich op voor een spetterend feest! Het jaar van het Konijn! De uitverkoopjes in de winkels zijn mega! De winkeltjes liggen weer vol met zoetigheden en de marktjes puilen uit van de rode en gouden versieringen en rode feestpakjes voor de kindertjes.


The Pinnacle is ook al goed bezig. Opnieuw zijn de ramen gelapt, alhoewel ik zegge en schrijve maar 2 dagen heb kunnen genieten van mijn pas gewassen ramen van net voor de kerst. De lobby is gevuld met gouden 'penny-bags', een draak kijkt ons aan bij het binnengaan en de kerstversieringen aan de gevel zijn vervangen voor grote rode lampions. Een klein legertje van 10 man waren er druk mee!

En verder kan ik iedereen mededelen dat het hier flink koud is!

Have a nice day!

1 comment:

simone said...

Kijk daar houden wij zo van: Rood, roder, roodst!!! Altijd al geweten dat ik een echte 'chinees' was met mijn voorkeur voor rood!!! Jammer dat het bij jullie zo koud is, wij krijgen temperaturen met 2 cijfers! Maar wel met een hoop nattigheid. Bye bye

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails