Friday, December 31, 2010

Het aftellen is begonnen

Het is vandaag de laatste dag van het oude jaar. Over 3 uur vieren ze in Nieuw Zeeland al de jaarwisseling, over 5 uur in Australiƫ en over 8 uur al in Hong Kong! T'is hier pas 9 uur 's ochtends dus wij mogen nog even voordat het vuurwerk losbreekt...

De meeste mensen hebben vandaag vrij maar bij ons moeten Ben en Martijn vandaag nog volop aan de bak om pakjes te bezorgen voor TNT. En dat is best link...alle wegen rondom Nijmegen en Arnhem zijn veranderd in schaatsbanen en die worden nog gestrooid! Maar al die kleine dijkweggetjes en wegen naar de boerderijen in het buitengebied dus niet...ik maak me een beetje zorgen...Ik zal pas gerust zijn als ik ze allebei weer gezond en wel thuis zie komen.


Gistermiddag zijn Chiel en ik nog een rondje wezen rijden. Het vroor de hele dag en de bomen en landschappen zagen er prachtig uit! Het miste een beetje en we hadden het gevoel dat we in een sprookjesachtige toestand terecht waren gekomen...




Hartstikke koud, konstante staat van druip neuzen, maar prachtig! Wat wil een mens nog meer!

Ben gaat vanavond naar een vriend hier in Druten, Linn en Martijn hebben vanavond een 'fout feesie', Remy blijft heel verstandig in Utrecht en viert feest met zijn vrienden en Chiel en ik gaan heel ouderwets op de bank zitten met een schaal oliebollen en een fles champie. Heerlijk!

Iedereen een hele fijne jaarwisseling en heel veel gezondheid en voorspoed voor 2011
See you next year!


Have a nice day!

3 comments:

simone said...

Lieverds, dit gunnen we jullie als je lekker thuis bent, ook echt even thuis zijn, geniet er van en ookvoor jullie een heel goed gezellig, maar vooral ook gezond 2011!!! Voor sommigen onder ons wordt dit een heeeeeel bijzonder jaar, hahaha, dikke, dikke kus van ons allemaal!!!

Yvon said...

Lieve Ans en Chiel, wij wensen jullie een geweldig 2011!! Moge dit jaar alles brengen wat jullie wensen;-)) Wij doen er alles aan om jullie te supporteren in Parijs, komende april;-))Plannen worden al gemaakt, haalbaarheid kan een spelbreker zijn eventueel.... Maar, daar gaan we vooralsnog niet vanuit!!

Dikke kus en liefs, Mari en Yvon

Familie Grolle said...

Hoi Chiel en Ans,
Jullie liggen nog op 1 oor, maar wij zijn het nieuwe jaar hier in Hong Kong alweer begonnen met een lekker zonnetje.
Heel veel geluk en gezondheid en 2011!
Loes, Lars, Maaike, Paul en Rina

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails