Thursday, December 16, 2010

Fun Taiwan! deel 3

En toen was het alweer de laatste dag!

De heren hadden nog 2 vergaderingen voor de boeg en ik besloot, ook vanwege de regen, dat ik het wel goed vond zo. Ik ging lekker kalm aan doen. Ik had geen zin meer in een tourtje dus ik ben de Muji en de City Super onder het hotel ingewandeld. Beetje rond gekeken, beetje koffie gedronken in het hotel, boekje gelezen en even gekeken hoe prachtig dat zwembad en het uitzicht op de 40ste verdieping was!



's Middags waren de klanten naar een vergadering waar Chiel, Sam en Kerry niet bij hoefden te zijn, dus eindelijk konden we met z'n allen de 101 in. Helaas mistig en slecht weer dus echt van het uitzicht genieten konden we wel vergeten, maar in ieder geval kunnen we zeggen dat we er geweest zijn!

 

Prachtig winkelcentrum, enorm hoog gebouw en een snelle lift! Ook zagen we de enorme bal die in tijden van aardbevingen en typhoons de 101 verdiepingen tellende toren op de plek moet houden!


 

We hebben de toerist flink uitgehangen, koffie gedronken en daarna zijn we weer per taxi naar het hotel terug gegaan.

Kerry, Chiel en ik vlogen terug naar HK terwijl Sam plus klanten achter bleven in Taipei. Beetje vertraging opgelopen vanwege het slechte weer, maar alles bij elkaar een goede 1 uur en 25 minuten durende vlucht gehad.

En nu zit ik thuis. Chiel zit in China en vanavond komt hij terug met een andere klant. Die 600 onbeantwoorde emailtjes die Chiel de afgelopen 3 dagen heeft gekregen en hebben aangejonkt moeten nog even wachten op antwoord! Of hij ook druk is....

Vanavond nog even eten met klant, de was is weer opgevouwen in de kast, straks nog even voor Linn naar de Ladiesmarket en morgenavond is het EINDELIJK zover!

Dan vliegen we richting Amsterdam bepakt met dikke truien en jassen! Zaterdagmorgen 7 uur komen we aan! YIHAAAA!

Have a nice day!

3 comments:

simone said...

Als welkom hebben we vorst en sneeuw besteld!!!! Yeah nog maar 1 nachtje slapen!!!!

Fiona Teeuw said...

Een goede reis toegewenst en vooral prettige feestdagen met de familie!

Lody said...

Ha lieverds, een hele goede vlucht gewenst en tot snel. Kan bijna niet wachten tot jullie er weer zijn, heb jullie gemist.

Dikke kus en tot snel,
Lody

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails