Sunday, December 12, 2010

Pre X-Mas Dinner

Vanaf vandaag lopen alle schema's van de Pinnacle en Causewaybay families, plus 1 afvallige, flink door elkaar.

Jesse vloog gisternacht naar de USA voor zaken, Chiel en ik gaan morgen naar Taipei t/m woensdag en vrijdag door naar NL, Jos vertrekt donderdagavond naar NL, Bram landde gistermorgen in HK na een zakenbezoek aan NL, Kamilla is super zwanger en Jaap en Mickey krijgen volgende week de kinderen op bezoek.

 



En daarom vierden we gisteravond Kerst met z'n allen! De lokatie was in Wanchai bij Ovologue. En dit om 2 redenen. Ten eerste omdat het een leuk chinees restaurant is waar je heerlijk kan eten en ten tweede omdat Kamilla heel erg zwanger is en deze lokatie op een steenworp's afstand ligt van hun huisje.

Om de feestvreugde te verhogen hebben we een vastgesteld menu genomen compleet met gouden accentjes. Jaap zocht een daar een lekker wijntje bij en alles voelde als vanouds. Het was heel gezellig en leuk dat we op deze manier afscheid konden nemen van iedereen en van 2010. Klinkt wel vreemd hoor om op 11 december, Merry Christmas en Happy New Year te wensen...


Rond half tien namen we afscheid van Jesse die in de taxi stapte naar het vliegveld en van Kamilla en Bram die lekker naar huis gingen en met de beentjes omhoog op de bank gingen zitten. Wij, Jos, Jaap en Mickey, gingen door met nachtbraken! Wij namen nog 1 drankje bij X-perience. En daarna terug naar huis. Het was tenslotte al half 11!


En vandaag is een rommeldag. We doen lekker kalm aan. Straks de koffer in pakken en morgenochtend vliegen we naar Taipei. Ik heb er zin in. Ben erg benieuwd hoe Taipei er uit ziet. Chiel zit die 3 dagen alleen maar in vergaderingen dus gewapend met rugzak en fototoestel trek ik er alleen op uit. Een beetje nep backpacker spelen met een heerlijke slaapplaats in het Shangri La!


Have a nice day!

2 comments:

Arlene said...

Ik wens je heel veel plezie in Taipei als backpacker met luxe accomodatie! Leuk dat ik je in elk geval de 29e zie bij Andy!

Anonymous said...

Wow... dat klinkt stoer! Ik ben benieuwd hoe Taipei eruit ziet.

Veel plezier in Nederland!

Groetjes,
Irma

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails