Thursday, December 30, 2010

Het bezoek

Het idee: Met z'n allen bij elkaar komen bij Andy thuis, langs het graf van onze ouders lopen en een hapje eten.

We reden met z'n viertjes rond 1 uur weg vanuit Druten. Gelukkig zonder gladde snelwegen en geen sneeuwbuien. Dat scheelt enorm. Dus na een uurtje reden we de begraafplaats op. Even later kwamen Andy, Marry en Louky en toen 'gleden' we voetje voor voetje naar de graven. Het was echt spekglad!
Maar alles zag er sprookjesachtig uit! De prachtige hoge larixbomen waren nog steeds voorzien van een dikke witte laag sneeuw.

 

Thuis bij Andy stond gelukkig de kachel aan! Arlene, Marianne en Martine en Gerben met hun kids waren er al en met z'n allen gingen we aan de koffie. Lody en Jacque, die we net tegen kwamen toen wij de begraafplaats afreden, kwamen ook net binnen. Het voelde als van ouds, een kippenhok vol kwetterende familieleden. Ineens overviel mij een gevoel van 'jee, wat heb ik dat gemist!' en dat gevoel werd versterkt toen Andy een dvd uitdeelde met daarop 45 minuten film die hij in elkaar had gezet, van alle oude 8mm filmpjes die pa ooit had gemaakt! Heel gaaf! Andy heeft daar heel wat werk aan gehad maar het resultaat mag er zeker wezen! Andree en Simone die er helaas niet bij konden zijn, krijgen de dvd opgestuurd.



Laurens en Maurice liepen af en aan met rotjes die ze beetje bij beetje aan het afsteken waren! Met hun rode neuzen en ijskoude handen, deed ook dit me sterk denken aan vroeger. Ben en Remy waren precies hetzelfde!



Helaas was deze dag voor Andy een beetje dubbel. Zijn hond werd 's middags geopereerd aan gescheurde kruisbanden en een kapotte meniscus. De zielepiet was op tweede kerstdag uitgegleden. Maar gelukkig kreeg Andy 's middags bericht van de dierenarts dat de operatie geslaagd was en dat hij Bruce 's avonds mocht ophalen.

Het was heel gezellig! We hebben allemaal een hele leuke dag gehad! En wat mij betreft echt voor herhaling vatbaar!


Have a nice day!

1 comment:

Arlene said...

Ja Ans het was heel fijn en ook leuk dat we nu allemaal jou,Chiel,Ben en Linn weer eens zagen!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails