Saturday, December 18, 2010

Home sweet home!

We zijn er! Vanmorgen om 6 uur landde het vliegtuig, helemaal vol met gezinnen die uit HK kwamen om thuis in NL de kerst te vieren. Het was super druk op het vliegveld in HK. De lounges zaten overvol en leken meer op speeltuinen. Kleine kindjes renden af en aan, gilden er op los en waren allemaal vol spanning!

De reis ging perfect! Door de reis met onze punten te upgraden, lagen Chiel en ik languit en heb ik zeker 8 uur geslapen! De piloot riep nog wel even om, dat we op tijd vertrokken vanuit HK maar dat hij geen idee had of we wel konden landen in Amsterdam vanwege de sneeuw! Op goed geluk dus. Geen vertragingen bij de reis, maar des te langer bij de bagageband. We hebben meer dan een uur gewacht op de koffers!

Daarna de jeepachtige auto in en toen met 50 km per uur richting Druten. Om 9 uur kwamen we aan. Linn en Ben stonden ons op te wachten en na een lekkere bak koffie en een bruine boterham met kaas, kwamen we weer een beetje bij.

En nu doen we lekker even niets. Tv kijken onder de kerstboom en straks halen we frietjes met een frikandel speciaal! We zijn thuis!


Have a nice day!

3 comments:

Mickey said...

he jongens wat heerlijk!

Bij ons zijn de kinderen goed aangekomen, zij het met 2 uur vertraging, en zonder bagage. Althans, die zit nog in het vliegtuig, was wel meegekomen uit Amsterdam, maar ze kregen hier het vrachtluik niet open. Vastgevroren, zeiden ze. Dus in plaats van de passagiers te laten wachten word de bagage morgen, hopen we, bezorgd.

Ga enorm genieten!
x

Anonymous said...

we wensen jullie prettige kerstdagen en een gezond 2011


Jan en Jantina Hardenberg

Anonymous said...

Bedankt Jan en Jantina! Jullie ook hele fijne feestdagen en een goed nieuw jaar!
Groetjes van de hele familie Honig

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails