Sunday, December 19, 2010

Wit

Nou lag er gisteren al flink wat sneeuw. Ik vond dat er rond Amsterdam en tot zeker rondom Utrecht meer sneeuw lag dan hier in het Land van Maas en Waal. Ik heb mijn ogen uitgekeken! Prachtig landschap, mooie plaatjes en je kon de ijzige kou zien opstijgen van de door de vorst geteisterde weilanden. Ik had gewoon medelijden met de schaapjes!


Gisteravond kon de KNMI al vertellen dat er 's nachts meer sneeuw zou vallen. Ik heb dat ter kennisgeving aangenomen. Mijn ogen vielen namelijk al dicht om 8 uur 's avonds, dus ik heb daar weinig van mee gekregen...Tot vanmorgen!

Om 5 uur waren Chiel en ik klaar wakker. Lang Leve de Jetlag! We hebben nog geprobeerd om wat langer in bed te blijven liggen maar dat werkte niet. Dus naar beneden (ja, in NL hebben we een beneden!) koffie gezet, een musliebol met kaas gegeten en toen gluurden we door de luxaflex naar buiten...WIT! Helemaal wit! Er was vannacht zeker 5 cm sneeuw gevallen!

We hebben ons snel omgekleed en liepen om 7 uur in het stikdonker over de verlaten wegen van Druten. Ik bedoel niet zo maar een beetje rond slenteren maar hardlopen! Wel voorzichtig natuurlijk maar het was echt lekker. Alle sneeuw lag er nog maagdelijk bij en de stilte is ongekend. Ik heb geen taxi-toeter gehoord!




Have a nice day!

3 comments:

Fiona Teeuw said...

Fijn dat jullie een rustige reis gehad hebben en veilig thuis gekomen zijn.
Wel sportief hoor om 's ochtends zo vroeg te gaan hard lopen!

Anisah said...

Wish i was there!! x

Anonymous said...

we all miss you Anisah!
X

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails