Thursday, April 28, 2011

The Royal Wedding

Morgen is het zover. William en Kate stappen in het huwelijksbootje.


Nou was ik tot voor kort niet zo geïnteresseerd in dit evenement maar er is geen ontsnappen aan hier. De laatste week is op de BBC en CNN niets anders meer te zien. Het levensverhaal van William, het levensverhaal van Kate, de voormalige huwelijken van het koningshuis, de scheidingen van het koningshuis, de voorbereidingen van de taart, de weersvoorspelling voor morgen in Londen, kortom het leeft hier in Hong Kong! En ik denk dat de meeste Honky's er enorm van balen dat we al een tijdje geen Britse kolonie meer zijn!

Gisteravond was ik aan browsen op internet en tot mijn verbazing zag ik dat het Britse koningshuis een eigen website heeft, aan het twitteren is en zelfs op facebook en you-tube zit! Grappig.

Morgenmiddag om 14.30 uur, Hong Kong tijd, is het live te volgen op CNN en op de BBC en You-Tube! Dat wordt op de bank hangen!

Have a nice day!

1 comment:

Anonymous said...

Ik ga het weer proberen hoor, gister al 3 keer een comment gepost, maar elke keer foetsie..... Mysterieus. Maar wat ik wilde zeggen was dat het hier toch ook wel leeft hoor, kan vandaag vanaf 9.15 de binnen komst van alle gasten enz. al mee maken. Woensdagavond was de film "Kate en William"hier te zien. Nou moeders heeft gekeken met de "remote" verstopt, want zo'n film kijken met 2 non-romantic mannen om je heen wordt een hele toer. Maar het is me gelukt..... Ben vandaag ook vrij dus ga wel ff zwijmelen natuurlijk. En morgen eerst vlag uit, dan ff werken tot 12 uur en daarna gezellig vrienden ontmoeten in "PArk" of in het "Oude Dorp" (einde van de straat bij ons). Heb er zin in, de nieuwe oranje sjaal (model dat je van mij hebt gehad, maar dan oranje met witte stippen, en rood/wit/blauwe kralen aan het einde) en een nieuw oranje tasje hangen al klaar. En wat gaan jullie aan koniginnedag doen in HK?? Dikke kus. Simone

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails