Friday, April 22, 2011

Wenkbrauwen plukken

Gistermiddag gingen Mickey en ik op stap. Mickey had haar familie over voor een aantal weken en gisteren was ze voor het eerst weer only-the-lonely. Gewoon lekker een dagje waarin alles mag maar niets moet.

We hebben een broodje gegeten, koffie gedronken op een terras, beetje rondgelopen en wenkbrauwen laten bijwerken! Heel gezellig!

Dat wenkbrauwen laten bijwerken kan tegenwoordig in Ocean Terminal. The Brow Bar. Je hoeft niet eens een afspraak te hebben, alhoewel, als je een VIP-member bent, en dat is Mickey, dan kijken ze of de manager herself tijd heeft en dan kan het voorkomen dat je een uurtje later terug moet komen. En dat was die middag het geval. Er staan wel meisjes die wenkbrauwen bijwerken maar die zijn niet zo getalenteerd dan de manager. Omdat ik gratis mijn wenkbrauwen mocht laten doen omdat ik op Mickey's kaart meehobbelde, kreeg ik zo'n 'gewone' assistent en Mickey de manager.

de assistent
de manager
Nou het is weer een ervaring! Ik had nog nooit ergens wax op mijn lichaam gehad dus dit was de eerste keer. Maar ...AU! Het ziet er weer prachtig uit hoor maar ... AU! Kan me ook niets voorstellen bij het waxen van de bikini lijn...

Ze doen het heel grondig. Haartjes aan de kant met een klipje, ontsmetten, waxen, ontsmetten, bijwerken, ontsmetten, nog even met de pincet, ontsmetten, beetje bijknippen, ontsmetten...kortom het duurt ook wel een uurtje! En daarna wordt je make-up weer bijgewerkt en kan je netjes de straat weer op. Tenzij je niet zo heel goed tegen deze marteling kan en dan loop je een paar uur met rode plekken boven en onder je wenkbrauwen zoals bij mij het geval was. Gelukkig was de assistent zo vriendelijk om mijn hoofd weldadig in te smeren met Aloë Vera dus lang pijn lijden was er niet bij.

En hierna hadden we wel een kopje koffie verdiend, naar wij dachten...

En in dat uurtje dat we ons zelf even moesten vermaken heb ik een grandioze aankoop gedaan! Op mijn verjaardag had ik ook nog wat geld gekregen. En ik wist eigenlijk precies wat ik daarvoor wilde kopen!


4 Prachtige potjes van Le Creuset! Ik had al erg lang zitten kwijlen voor het schap met creuset-pannen en schaaltjes dus mijn dag kon niet meer kapot! We hebben nog even moeilijk gehad met de juiste keuze want in die winkel hebben ze zoveel verschillende potjes! Maar ik ben blij! Morgenavond wordt het uiensoep met een crouton met kaas. In mijn pompoen en paprika potjes!


Have a nice day!

1 comment:

Anonymous said...

Da's weer een hele bel;evenis, dat wenkbrauw plukken. Geweldig. En hoe smaakte je eten uit het mooie Le creuset potje?? Zag al snel modellen op je foto die je hiér nog niet hebt. Verder alles goed?? Hele fijne Paasdagen. Dikke kus uit Leiderdorp

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails