Saturday, December 03, 2011

De laatste dag en de verjaardag van Jos!

De tijd vliegt! Zo kijk je uit naar 4 dagen met John en Hildegard door HK lopen, en voor je het weet, zitten ze alweer op het vliegtuig terug naar huis!

Donderdag avond hebben we heerlijk gegeten met z'n viertjes bij Wooloomooloo Prime. Gevestigd bovenin het winkelcentrum The One. Het uitzicht was waanzinnig! Hildegard bleef een beetje terughoudend vanwege hoogtevrees, maar hoe langer ze daar zat, hoe beter het ging!


De laatste dag, vrijdag, hebben we doorgebracht in SoHO. Over Hollywood road naar de Tempel.


Prachtige tempel met heel veel wierook. Wij hebben ook ons steentje bijgedragen en voor iedereen een wierookje gebrand!

 

En toen gebeurde het onmogelijke...John en Hildegard brachten mij op een plek die IK, jazeker IK, nog nooit had gezien! Hoe bijzonder is dat! We staken de straat over bij de tempel, liepen het trapje naar beneden en ineens stonden we op een autovrije straat met allerlei kraampjes vol met antiek en oude meuk. Super!We hebben op ons gemakkie alles bekeken, nog leuke aankopen gedaan en zijn verder gaan lopen richting Sheung Wan. Daar hebben we geluncht in een restaurantje waar we de enige blanken waren. We hebben vreselijk gelachen maar alles in 2 zinnen opschrijven is niet mogelijk. Je had erbij moeten zijn, zeg maar.


Na SoHO kwamen we terecht in de IFC. Tijd voor een bakkie en een toiletbezoek. Nog wat rond gelopen en geshopt, de ferry weer op naar TST en toen was het toch echt tijd voor een wijntje. Het werd Spasso deze keer. Helaas hadden ze een private party, maar wij mochten binnen zitten naast de tafel met borrelhapjes waar we enorm van hebben genoten!


Rond 6 uur liepen we weg. John en Hildegard wilden nog even naar de K11, en ik wilde het cadeau ophalen voor Jos. De manager van Spasso stond ineens achter ons op de roltrap en tot mijn grote verbazing kreeg ik een kerstcadeautje overhandigd! 4 Verzilverde servetringen! Lief...


Om 7 uur zijn we gaan eten bij Busy Suzie. Het was de verjaardag van Jos! 35 Jaartjes! We hadden met z'n allen besloten om Jos een pracht van een draagzak te geven voor de aanstaande baby die op komst is, met een racestreep!


Het eten was zalig trouwens, erg gelachen met z'n allen en toen was het half tien. Tijd voor John en Hildegard om te vertrekken naar het vliegveld. Even later zijn wij ook naar huis gegaan...

Het was gezellig!
Enhanced by Zemanta

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails