Thursday, December 01, 2011

John en Hildegard

Hoe leuk is dat! Oude bekenden die ons komen opzoeken in Hong Kong!


John en Hildegard zijn op een reis door China geweest en aan het eind van hun reis, zijn ze in plaats van naar Shanghai naar Hong Kong gekomen. En ik moet zeggen het is weer ouderwets gezellig!


Gistermorgen hebben we eerst ontbeten bij Heritage 1881 en daarna naar Stanley afgereisd. Onvoorstelbaar maar waar, zij waren al die tijd nog nooit in Stanley geweest! We hebben heerlijk rond gelopen, shoppie in, shoppie uit, koffie gedronken en dim sum gegeten. En ik heb de geur van een net omgehakte kerstboom opgesnoven!


Daarna weer in de taxi maar nu naar Central. We zijn naar de 'Lanes' geweest. De 2 kleine steegjes met kraampjes waar je van alles kan kopen. We hebben de tassen-zaak bezocht en geslaagd!


En vandaar gelopen naar de IFC.  We wilden naar de Apple shop en de 5 was in de klok, (15.05 uur!) en tijd voor een wijntje! Daar hebben we lekker gehangen, per ferry weer naar de overkant gegaan.


's Avonds hebben we gegeten bij de Koreaan, nog een bakkie genomen op een terrasje en toen wilden Chiel en Jos (ja, hij is weer terug!) echt naar bed. Jos zag al witjes voordat hij aan het eten begon en zo'n vliegreis van 12 uur kost energie. Chiel was op en neer naar China geweest en zag de wereld voor een doedelzak aan.

Morgen gaan we naar Mongkok en de paarden races!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails