Saturday, December 31, 2011

Dag bij dag

Wat is zo'n vakantie toch lekker!

- dinsdag - shoppen met Lody in Nijmegen. Goed geslaagd. Winkel voor winkel van voor naar achteren uitgeplozen. Groot aanbod 'SALE' borden!

- woensdagavond - uit eten geweest met Lody bij Tokyo Lounge in Tiel. Voelde me gelijk thuis toen ik de Chineze koppies in de keuken zag en Cantonees hoorde praten. Echt lekker gegeten en zeker een aanrader!

- donderdagmiddag - op weg naar Zelhem. Chiel had nog wat zakelijke dingetjes te bespreken met Ton en daarna gingen we eten in restaurant 'De Gouden Karper'. Zoals het klinkt, zo zag het er ook uit. Vooroorlogs pand, overdekte veranda, bezoekers van vooral boven de 65 jaar, hoogpolig tafelkleed met afdruk van asbak, maar wat kan je daar lekker eten! Vooral het wildmenu is een aanrader. Ik had zuurkool, worst en fazant en het was zalig! Mocht je daar ooit in de buurt zijn, zeker langs gaan. Al was het maar voor een kopje koffie met huis gemaakt appelgebak!


- vrijdagmiddag - met Linn naar Nijmegen. Alles ingeslagen wat ingeslagen moest worden. De eerste oliebollen gegeten! Trouwens gewoon gekocht bij Bakker Bart en niet bij de oliebollenkraam die volgens het AD de slechtste oliebollen van Nederland verkoopt! Een oud collegaatje van Randstad ontmoet in de winkelstraat. Ben gelijk weer helemaal op de hoogte!


- vrijdagavond - naar Remy en Rachida. Rachida lag helaas nog steeds ziek op de bank. De zielepiet. Kerstboompje bewonderd. Met Remy bij de Griek gegeten naast de Domtoren. Gezellig! Lekker gewandeld over de Oude Gracht in de waterkou. En nu weer thuis. Chiel zit te knikkebollen en hij probeert (tegen beter weten in) pas over een uurtje naar bed te gaan. Geloof mij, dat gaat niet lukken!

Morgenochtend maar proberen om uit te slapen want het wordt een latertje. De laatste dag van het jaar breekt aan!

Enhanced by Zemanta

3 comments:

ARLENE VOOGD said...

En...de dagen vliegen voorbij,jullie gaan de 4e alweer weg? Dus nu genieten!

Fiona Teeuw said...

Een prettige jaarwisseling toegewenst hoor! (Zelhem ligt dat bij Doetinchem?)

Familie Grolle said...

Hee Ans en Chiel. Wij wensen jullie een gezond, gezellig, geweldig 2012.
Goede vlucht naar the USA en Chiel succes met het hardlopen!!
Loes, Lars, Maaike, Paul en Rina

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails