Wednesday, December 14, 2011

Klaar wakker

Jetlag. Je kan er niet omheen. Soms valt het mee, soms valt het tegen maar vast staat dat je er last van krijgt.

Gistermorgen zag ik de grote wijzer van mijn wekker, minuut na minuut weg tikken. Ik vond 3 uur 's nachts een beetje vroeg dus ik ben blijven liggen. Maar ik was wakker...Je draait je nog een keertje om, en dan begint het. Honger! Ik heb een half uur gedaan of ik mijn knorrende maag niet hoorde protesteren maar dat werkt niet. Opstaan dan maar!

Koffiepot aan gezet, broodje gesmeerd, kerstlampjes allemaal aan, en op de bank. Maar niet voordat ik de verwarming een zwiep had gegeven want ik vind het hier koud!

En vandaag ben ik een uurtje later wakker geworden. 4 uur. Honger opnieuw en zin in een kopje koffie. Het heeft wel wat, zo midden in de nacht beneden zitten tussen de kerstverlichting. Mail en facebook checken en zoals nu een berichtje schrijven voor mijn blog. En de tv op 24-kitchen! Wat een verbetering als je dat vergelijkt met al die andere zenders die alleen maar sex reclame's uitzenden!

(Ik had het er gisteren over met Linn toen ik ineens op tv 2 blote borsten zag. Ik ben het niet meer gewend om bloot te zien na 7 jaar China. Het is ondenkbaar dat we zoiets zouden zien op National TV. Shok!)

Vanmiddag ga ik lekker naar de kapper. Heerlijk. En vanavond gaan we met z'n drietjes naar d'n Optie. Gezellig! En morgen naar Nunspeet! Dan gaan we een feestje vieren!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails