Wednesday, December 07, 2011

Memory

Gistermiddag ben ik gaan lunchen met Ryanne. Heerlijk bijgepraat en gegeten. We hadden elkaar echt al maanden niet gezien. Ik druk, zij druk. Nou dat is eigenlijk een understatement. Zij heel erg druk!


Want Ryanne heeft zich geworpen op een eigen zaakje. En in dat zaakje gaat ze Hong Kong souvenirs verkopen. Haar eerste project was een memory spel met hoogtepunten van Hong Kong. Waar ze de tijd vandaan haalt is me echt een wonder maar feit is dat haar eerste project klaar is en dat de verkoop gestart is.


De grap is dat ik ook een ieniemienie beetje heb meegewerkt aan haar project. Voor het memory spel had ze namelijk 40 foto's van Hong Kong nodig. Na een oproep over de mail kon ik haar met een paar foto's helpen. En als beloning werd mijn naam genoemd in het foldertje wat bij het spel wordt geleverd. Grappig toch?

Hier in Hong Kong verkoopt ze het spel momenteel op de kerst beurzen maar voor wie dit leuke aandenken wil kopen en niet in HK woont, hierbij het email adres info@thinqhongkong.com

Dus dat was gistermiddag.

Gisteravond ben ik met Jos gaan eten. Lekker sushi. Hij wilde namelijk na het eten even kijken op de baby afdeling van Ocean Terminal. Irma en Jos hebben een schattige wieg gezien die je kan ophangen aan het plafond. En in Ocean Terminal is een verkooppunt van deze wiegjes. Jammer genoeg konden we geen 'live'-wiegje zien. Wel in een folder maar dat telt niet. Dus onverrichter zake zijn we weer naar huis gegaan. Jammer!

na werktijd aan het werk in het hotel in Shanghai
En aan het eind van de middag komt Chiel weer thuis! 3 Dagen Shanghai was het deze keer. Hij vind het erg leuk om op het Shanghai-kantoor te zijn en te zien hoe de mannen werken en hoe goed alles loopt. Maar tussen ons gezegd en gezwegen, dat op en neer gereis komt 'm de neus uit! Ook al is het 'maar' 2,5 uur vliegen.

In ieder geval is hij vanavond weer lekker thuis en kunnen we nog even genieten van de 4 avonden dat we samen zijn voordat ik naar NL vlieg!! Ja zondagavond is het zover!

1 comment:

Mickey said...

in Ap Lei Chau in Horizon Plaza heb ik een hangende wieg gezien, in 'mijn' lekkere beddenwinkel!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails