Thursday, December 08, 2011

Flashy


Ik ging dus net naar mijn stationary-mannetje. Oftewel het mannetje met kantoorspullen. Klein winkeltje vol gepropt met papier en paperclips en de laatste weken dus ook met kerstspullen compleet met kerstman! Hele aardige mensen werken daar en al sinds het prille begin van ons leven in HK, komen we bij dit mannetje de print cartridges, papier, envelopjes en pennen halen.


We kijgen steevast 'company'- korting op alles en soms krijg ik ook een cadeautje. Heel erg lief. Ik maak een praatje, 'goh wat is het weer koud vandaag' bedank vriendelijk voor het cadeautje en vervolg mijn weg naar huis. In de meeste gevallen vervang ik de cartridge, leg de enveloppen op hun plek, mik het cadeautje ergens in een hoek van mijn bureau en vergeet het vervolgens.


Maar ik moest net een briefje schrijven. Alle pennen lagen dus niet meer op hun plek, maar ineens zag ik uit mijn ooghoeken het cadeautje van het mannetje. Een prachtige wit met roze pen en op de top een bedeltje in de vorm van een walvis. Precies...waarom?...enfin...
Ik begon te krabbelen en ineens begint de pen te knipperen met rode lichtjes! Ik bedoel maar! Het wordt steeds beter! Het is zo tacky dat het gewoon weer leuk is!


Denk nou niet dat deze pen een uitzondering is. Dat ik deze pen kreeg omdat het mannetje van die verschrikkelijke tacky pen af wilde. Oh nee. Ik denk dat het grootste deel van het HK kantoor personeel in het bezit is van zoiets. Maar mocht het licht uitvallen, dan heb ik een lampje! Moet ik alleen wel blijven schrijven...anders doet 'ie 't niet...

1 comment:

simone said...

G E W E L D I G!!!!! ohhh en nog maar 3 ( waarvan 1 korte voor Lody, hihi) slapen en dan ben je er weer...!!! XXXX

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails