Sunday, December 11, 2011

Naar NL!

Eindelijk is de dag aangebroken! Heerlijk. Lekker op kerstvakantie naar NL. Ik vlieg vanavond in mijn eentje want Chiel komt pas de 21ste december. Hij is erg druk en de aankomende week heeft hij alleen maar klant-bezoek gepland staan. Tja...


Om de dag te breken zijn we vandaag naar Ap Lei Chau gegaan. Zeg maar de verticale woonboulevard van Hong Kong. Gevestigd in een gebouw van 28 verdiepingen. We wilden naar wat dingetjes kijken.

Omdat ons nieuwe flatje beduidend groter is dan wat we nu hebben, kunnen we straks een echte bank aanschaffen. En omdat we een groot balkon krijgen, wilden we kijken naar een tuinsetje om te eten EN een tuinsetje om lekker op te zitten. En Chiel wil zo'n grote BBQ! En wonder boven wonder is daar een enorm aanbod van. Als we weer terug zijn in HK kunnen we het eens rustig bekijken en uitzoeken.

Straks gaan we nog lekker eten. Voor de laatste keer in 2011 een Peking eendje denk ik. Yammie! Daarna brengt Chiel me naar het vliegveld en morgenochtend om 06.20 landt de CX 271 op Nederlandse bodem! Ik weet zeker dat ik ga slapen, want ik heb al mijn asia-miles punten ingeleverd voor een upgrade. Kan ik me nu al op verheugen dat straks die stoel he-le-maal plat gaat!

In ieder geval het volgende postje komt uit Druten. Tot morgen!
Enhanced by Zemanta

1 comment:

Fiona Teeuw said...

Prettige reis en slaap lekker!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails