Monday, January 02, 2012

Happy New Year!

Voordat ik verder ga wil ik iedereen het allerbeste wensen voor 2012. Heel veel geluk, gezondheid en voorspoed! En bedankt voor het blijven volgen van mijn blogje!

Oudejaarsdag.
Iedereen druk met de laatste voorbereidingen, de boodschapjes moesten nog gedaan worden en de oliebollen nog gekocht. Ik heb jaren geleden zelf bakken al opgegeven. Bij mij werden ze alleen maar vet...

Linn had een feestje thuis gepland voordat ze allemaal naar een groot feest zouden gaan in Druten. En Ben ging met vrienden naar Utrecht om bij weer een andere vriend Oud/Nieuwjaar te vieren. En wij werden gebeld door Simone. Of we zin hadden om bij haar het nieuwe jaar in te luiden! Na het avondeten zaten wij dus in de auto naar Leiderdorp!


En wat gezellig was het daar! Familie en vrienden van Ron en Simone kwamen beetje bij beetje binnen druppelen. De tafel stond vol met lekkere dingetjes en de wijn leek maar niet op te gaan. We waren ook blij dat we hadden besloten een nachtje te blijven slapen. Midden in nacht weg rijden zonder te kunnen klinken op het nieuwe jaar is ook niet alles.


En toen kwam 12 uur. Er werd geklonken en toen mocht eindelijk de fik in het vuurwerk gestoken worden! Wat kunnen mannen dan toch transformeren in kleine jongetjes als ze vuurwerk zien! Marcel kon eindelijk die enorme rol afsteken. En eerlijk gezegd leek het weer of ik terug in de tijd was als pa precies om 12 uur al klaar stond met zijn sigaret om de Enkweg voor 15 minuten lang op te schrikken!

Om 2 uur konden Chiel en ik onze ogen niet meer open houden. Ik was al trots op Chiel want normaal gesproken slaapt hij al om 9 uur op zijn stoeltje voor de tv, maar deze keer had hij het goed volgehouden! Wij naar bed en de volgende morgen hoorden we van Simone dat zij pas om 5 uur naar bed waren gegaan...

Nieuwjaarsdag.
De hele familie zat lekker aan het ontbijt. Brak en met kleine oogjes maar ze waren wakker! Simone en Ron liepen even later al buiten om de rode smurrie weg te vegen.


Wij vertrokken na het ontbijt richting Druten. Maar we hadden ook een uitje gepland! Ik wilde heel graag de molentjes in Kinderdijk zien. Ik had gelezen dat Kinderdijk ook een Unesco bezienswaardigheid is. En Chiel en ik hebben al heel wat van die Unesco bezienswaardigheden all over the world gezien maar bij deze, zo relatief dicht bij huis, die had ik nog nooit gezien!


Het weer was bagger. Daar kan ik kort over zijn. Chiel en ik zijn echt drijfnat gemiezerd maar wat gaaf was dat! Super! We hebben de hele wandeling langs de molens gedaan en een uurtje later zaten we nat maar voldaan weer in de auto. Een goed begin van 2012!

4 comments:

Fiona Teeuw said...
This comment has been removed by the author.
Fiona Teeuw said...

Je bent niet de enige hoor! Ik ben ook nog nooit in Kinderdijk geweest. Jammer van het weer maar die nevel/mist geeft wel een typisch hollands tintje aan de foto's.

ARLENE VOOGD said...

Ja Nederland is best mooi al moet ik ook toegeven dat ik veel nog nooit gezien heb!
Wens jullie vast een goede reis naar Orlando en Chiel succes met de Goofyrun!
Tot de volgende keer en Ans ik vond het echt heel gaaf dat je bij mijn afscheid aanwezig was!
dikke kus Arlene

simone said...

Ohhh, grrr heel comment geschreven druk ik op de verkeerde knop.......

Maar goed, Nederland is mooi als je de neemt om het te bekijken.... hebben jullie nu gedaan en was zo te zien de moeite waard!!! Chiel, heel veel succes in Orlando, gaat je zeker lukken. Jongens, vond het echt heel gezellig dat jullie er waren... Dikke XXX en tot gauw :)

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails