Monday, January 30, 2012

Inpakken

Mijn gezellige huisje is veranderd in een pakhuis. Overal staan dozen.


Deze week zal ik het in mijn eentje moeten doen want Chiel is aan het werk. Morgenochtend vertrekt hij voor 2 dagen naar Shanghai en daarna gaat hij naar Shenzhen. Hopelijk kan hij vrijdagmiddag vrij nemen om dingen in te pakken zoals de stereo, mijn computertje en alles wat te maken heeft met de TV. Ik heb daar geen verstand van.

De keuken is zo goed als leeg en het meeste is ingepakt. Ik moet alleen nog onze 'inloopkast/kamer' gaan inpakken  en daar zie ik als een berg tegenop. Nou ja, doos voor de kast en met je ogen dicht in een keer in een lange arm beweging de zooi er maar in laten vallen.

ondertussen staan er zo'n 10 dozen!
Zaterdagmorgen om 8 uur komen de verhuizers. Er komen wat mannetjes de boel inladen en daarna uitladen op ons nieuwe adres. Te weten:

96 Granville road, Hilton Towers, tower B, unit 4F, Tsim Sha Tsui East, Hong Kong.
Zeg en schrijve nog geen kilometer van ons huisje hier verwijderd, maar zonder verhuizers kan je gewoonweg niet. We hebben ondertussen 7 jaar lang spul verzameld. Een geheel ander iets dan toen we hier kwamen wonen in 2005 met 4 dozen en een matras.  Zaterdagavond slapen we dan in ons nieuw onderkomen. Spannend!

Maar eerst morgen eindelijk bijpraten en aan de koffie met Rina en Loes. Ik heb ze weken niet gezien! Heerlijk om ze morgen weer te zien.

2 comments:

Fiona Teeuw said...

Met jouw rug is het ook geen slim idee om met dozen te sjouwen. En met dat (zachte) matras ga je ook niet over straat!

Simone said...

Is best zwaar hoor, dat sjouwen met van alles ook al ist maar 1 km verder. Hahaha

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails