Monday, January 09, 2012

Downtown Disney


Ik moet eerlijk bekennen, ik ben niet zo'n Disney-persoon. Nooit geweest ook trouwens. Zelfs niet toen de kindjes nog klein waren. Maar goed we zitten hier nu eenmaal tussen alle Disney-parken (en dat zijn er veel!) dus geen gek idee om dan toch iets van Disney op te zoeken.


Na de enorme inspanning van de heren, wilden we gaan eten in Downtown Disney. Een uit de grond gestampt Disney dorpje, kompleet met meer, restaurants, barretjes en winkeltjes. Zelfs Cirque du Solei heeft hier een vaste tent staan!


We liepen over de 'hoofdstraat' het dorpje in. En ik moet zeggen dat de Disney-spirit je dan wel te pakken krijgt! Heel gaaf! We besloten om een tafeltje te pakken bij Paradiso. Een latijns-amerikaans restaurant. Er speelde een bandje, we zaten op een terrasje, en het weer was perfect! Het kon niet beter!


Alledrie besloten we om voor de 'slow braised BBQ pork ribs' te gaan. En dat was lekker!! Het vlees viel van de botjes en we aten onze vingers er bij op!


Na het eten liepen we het dorpje door. Allerlei thema restaurants kwamen we tegen, aparte parkeerplaatsen voor kinderwagens op elke hoek van de straat, de Lego winkel, de Disney X-mas shop met een gigantisch aanbod van kerstballen van Mickey, en natuurlijk de Disney winkel zelf. En groot! En veel! En iedere volwassene voelde zich weer een kindje!


Het was ook aandoenlijk om te zien hoe Chiel en Jesse ieder met een Goofy in de handen stonden bij de kassa!


We hebben nog een rondje gelopen en toen was iedereen kapot. Bekaf. Niet meer vooruit te branden. Dus terug naar de auto. Tijd om naar bed te gaan. Want het was al .....Kwart over 8!! Ik weet niet hoe het komt maar als je even niets doet, dan lig je te slapen. En de nachten zijn lang en toch ook weer te kort. Absurd maar o zo lekker! Ja jetlag doet wat met je...

En nu is het maandagmorgen. De laatste 'vakantie' dag van Jesse en van ons. We gaan straks met z'n drietjes naar het Magic Kingdom want de heren willen graag nog naar Cinderella's Castle, omdat ze daar doorheen hebben hard gelopen. Leuk he!

Morgen vertrekken we weer. Wij via Atlanta naar Amsterdam en dan gelijk door naar Hong Kong. Jesse vliegt eerst naar Detroit voor een paar dagen om vandaar naar Hong Kong te vliegen.

En we kregen een berichtje van Linn. ZE IS AFGESTUDEERD!! Gaaf he!

3 comments:

Anonymous said...

Super proficiat met Linn, gaaf hoor en natuurlijk ook de belevenissen in Orlanda. Goede reis terug naar HK.

Liefs,
Lody

Simone said...

Geweldig een dochter "Master of Science" super gaaf!!!! Gefeliciteerd. NOg veel plezier samen!! XXX

ARLENE VOOGD said...

Gefeliciteerd met jullie afgestudeerde dochter

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails