Saturday, January 28, 2012

Powertools, oh yeah!

Zo'n dagje hangen in een leeg huis is niet zo erg als je daar wat voor terug krijgt. Het is saai, maar als alles meezit, dan maakt het allemaal niets uit.

Neem nou het weer. Vandaag voelde het als een prachtige lentedag. De temperatuur was rond de 18 graden en het zonnetje liet zich zien. Het vogeltje tegen overons floot er lustig op los en de gedachte om een kanarie in een kooitje op het balkon te zetten, werd steeds aantrekkelijker. Dat Chiel een kwartiertje moest lopen met een tas van Ikea en een huishoudtrapje door TST was voor Chiel een fluitje van een cent. Hij had het niet koud!


Ook de krukjes, die zo gemakkelijk mee te nemen zijn omdat ze plat worden verkocht, waren geen probleem voor mijn eigen Hobby Bob. Op z'n dooie gemakkie schroefde hij krukje na krukje in elkaar.


De wasmachine werd gebracht plus monteur die de boel kwam aansluiten. De koelkast werd gebracht. De Ikea kwam nog even langs om een kast in elkaar te schroeven en mijn kleed te brengen.


Ik heb nog wat stickers links en rechts opgeplakt.


En op de terug weg naar huis, liepen we nog door het doe-het-zelf straatje. Kimberley road. We, of eigenlijk Chiel, had een boormachine nodig.


En niet zo'n ielig ding waar je de muren niet mee inkomt, nee Chiel wilde power! Ook een accu schroevendraaier mocht niet ontbreken en toen we dan toch in het winkeltje stonden, zagen we overal van die handige dingetjes waar je niet zonder mee kan leven! Ja, het zijn niet alleen vrouwen die zo denken hoor!


Bepakt met 2 handige koffertjes vol met power tools, liepen we weer voldaan naar huis. Morgen maar eens uitproberen!

5 comments:

Mickey said...

Gezellig ziet t er al uit met je stickers! Hoera voor je BdB ;-)

Simone said...

Handig hoef je géén water te gevem deze planten.... hihi Pas maar op voor je het weet is 1 kamer |"tool"kamer geworden, bij gebrek aan een schuur.....

Ans said...

Nou dat is het mooie Simone, die hebben we dus wel!

Fiona Teeuw said...

Wel zo handig dat ook "meneer IKEA" de grote dingen langs brengt.

simone said...

WAT??!!!!! Ook nog een schuur?? Oh lieve hemel moet toch allemaal niet gekker worden he? Eindelijk die fiets niet in een slaapkamer??? Ohhh ben toch zo benieuwd naar alles.....xxx

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails