Monday, January 09, 2012

The Goofy Challenge is in the pocket

De mannen hebben het weer gedaan! Chiel en Jesse zijn beiden in bezit van de felbegeerde Goofy medailles plus bijbehorende t-shirts. Ze kunnen er weer eentje afvinken!


Gisteravond hebben we in het hotel gegeten. Lekker makkelijk en ik had last van mijn rug. Na het eten gingen we gelijk naar de kamer. Jesse keek scheel van de jetlag en Chiel had nu ook last van zijn rug. Ik was nog wat aan het rommelen in de kamer toen ik zag dat Chiel al in slaap was gevallen. Ik heb nog een blogje geschreven en toen ik in bed kwam vroeg Chiel 'ben je laat naar bed gegaan?' Waarop ik alleen maar kon zeggen 'ja, relatief laat' want ik lag een half uur later weliswaar op bed maar het was nog maar net kwart over 9 's avonds!


Vanmorgen ging de wekker om 2.30. Chiel stond al onder de douche toen ik wakker werd. Mijn rug zat lekker vast en ik had besloten om niet mee te gaan naar de finish. Het zou weer net zo koud als gisteren worden en dan zou ik zeker 5 uur moeten hangen op een bankje. Dat zag ik niet zitten. Ik ben wel mee naar de lobby gegaan, met Chiel en Jesse ontbeten en daarna heb ik ze uitgezwaaid en ben weer terug naar bed gegaan tot een uurtje of 8.


Om half 9 zat ik in m'n eentje aan het ontbijt en had info ingewonnen hoe ik bij de finish zou kunnen komen. Volgens de concierge moest ik dan met de shuttle bus naar het Magic Kingdom en daar op de monorail naar Epcot waar de finish zou zijn. Zo gezegd zo gedaan. Helaas had de shuttlebus flinke vertraging en ik zat net lekker op een bankje bij de bushalte toen ik een smsje kreeg van Jesse! Hij was al over de finish in een belachelijk snelle 3 uur en 49 minuten! Kan je je voorstellen? 42,2 km hardlopen in 3 uur en 49 minuten?


Ik heb gelijk gebeld en verteld dat ik eraan kwam. Chiel liep nog ergens. Afgesproken met Jesse waar ik hem zou ontmoeten. Op de eretribune bij de finish!


Ik had net Jesse gespot en was net op de tribune geklommen en Jesse gefeliciteerd toen Jesse ineens Chiel zag aankomen. Hij riep, Chiel keek en ook Chiel was over de finish! Hij deed er wel iets langer over 5 uur en 17 minuten maar te zien aan de blijdschap op z'n gezicht maakte dat helemaal niets uit! Hij heeft hem helemaal uitgelopen!


Hij kreeg de medailles, de officiele foto werd gemaakt en even later stond hij bij ons. Tevreden en met een grote lach op zijn gezicht. Hij had wel last van zijn rug en knie maar dat maakt na het over de streep komen dan niets meer uit.


We hebben even heerlijk in het zonnetje gezeten en zijn daarna naar de bus gewandeld. In het hotel hebben we net een hamburger gegeten en nu liggen Jesse en Chiel voor pampus op bed. Kapot. En dat mag ook wel natuurlijk. Ze hebben een enorme prestatie geleverd dit weekend!


Vanavond gaan we ergens eten in Downtown Disney en morgen hebben we nog 1 dagje om een echte Goofy te scoren!

6 comments:

Anonymous said...

Super gedaan mannen, gefeliciteerd met deze prachtige prestatie!

liefs, Lody

Anonymous said...

mannen klasse geweldig

Jan en Jantina Reinders

Simone said...

Mannen wat een waanzinnige prestatie, Geweldig. Dikke xx

ARLENE VOOGD said...

Diep respect voor jullie!!!

Familie Grolle said...

Proficiat!

Mickey said...

echt goed!!! gefeliciteerd mannen! Geniet nog vandaag en daarna goede thuisreis.xxx

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails