Tuesday, January 03, 2012

On my way to the USA!

Het is vandaag de laatste dag dat we in Druten zijn. De laatste was zit in de machine, straks nog even de laatste boodschapjes doen, Chiel is nog de laatste zakelijke dingetjes aan het regelen en vanmiddag ga ik mijn koffer pakken. Morgenochtend vroeg vertrekken we naar Schiphol.

En deze keer vliegen we niet gelijk door naar HK. Nee, we maken een ommetje naar Orlando, Florida! Deze aankomende week staat in het teken van 'LANG'!


We gaan gezellig LANG vliegen van Amsterdam  naar Atlanta dan overstappen naar Orlando en vandaar een auto naar Disneyworld. Daar zijn we 1 nachtje alleen en dan halen we de volgende dag LANGE Jesse op van het vliegveld die dan aankomt in Orlando!


Vervolgens gaan Chiel en Jesse het aankomend weekend lekker LANG lopen. De zogeheten Goofy! Namelijk eerst op zaterdag een halve marathon lopen en op zondag een hele marathon! En dat allemaal op Disneyworld. Daarna zullen ze wel LANG onder de douche staan om de spierpijn te verdrijven...


Op dinsdag vertrekken we dan weer eerst van Orlando naar Boston, van Boston naar Amsterdam en dan   van Amsterdam naar Hong Kong. Lekker LANG dus!

Ik ben erg benieuwd hoe Orlando bevalt. En ik ben erg benieuwd hoe het de mannen zal vergaan. Ze hebben allebei als een idioot getraind dus ik heb goede hoop. Ik heb geen idee of ik toekom aan het schrijven van een blog daar in Orlando maar ik ga mijn best doen! Anders duurt het wel heel erg LANG voordat jullie wat horen van ons!

Tot in de USA!

4 comments:

Rina said...

LANG plezier daar in Orlando met die 2 LANGE mannen. Een LANGE nachtrust in al die LANGE vluchten.
Tot een LANG kopje koffie met het LANG op jullie terugkeer wachtende Hollandse Hong Kong gezelschap!
LANGE knuffel

Ans said...

Hihihi!

Anonymous said...

Altijd een beetje weemoedig als jullie dan weer in het vliegtuig zitten op weg naar jullie thuis.
Heel veel plezier in Orlando en ben benieuwd naar de verhalen. Jesse en Chiel gaan het zeker gewoon doen, uitlopen die 1 1/2 marathon, Veel succes!

tot gauw weer,
Lody

Fiona Teeuw said...

De wereld rond.... (Niets is te gek voor jullie!) Maar heel veel plezier in Orlando toegewenst. En Chiel, in ieder geval veel succes toegewenst.

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails