Sunday, February 26, 2012

Een huis vol!Alles voor een feestje, dus vandaag vierden we Chiel's verjaardag alvast plus een house warming en gewoon omdat het zo gezellig is!

Loes had een prachtige taart gebakken en we zijn beiden verwend met cadeautjes. Heel lief. Het voelde wel heel erg Hollands, zo met z'n allen in een kringetje met koffie en gebak. En het paste allemaal in de woonkamer zonder dat het claustrofobisch werd!


Mickey en Mark waren er ook. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Mickey had zalige koekjes gebakken en Mark zou mij eigenlijk helpen met het downloaden van muziek, maar helaas had ik nog niet alle noodzakelijke wachtwoorden binnen. Dat doen we dus een andere keer.


Natuurlijk ging de BBQ weer aan. De marshmallows doen het altijd goed. Net als de spareribs zonder botje. Verder had ik pesto pasta gemaakt en Mickey heeft de salade gemaakt. Eigenlijk zou de familie Grolle niet mee eten omdat Maaike en Paul net ziek waren geweest, maar toen het eenmaal etenstijd was, bleven ze toch gezellig mee eten. Leuk! Het blijft zo leuk om te zien hoe b.v. Lars geniet van een bordje eten!


Het hoogtepuntje van vandaag was toch wel de home made pavlova. Voor het eerst zou ik de Rozerick gaan gebruiken! Spannend! Ik zal het me wel verbeelden, maar volgens mij lukt het allemaal echt veel beter met zo'n apparaat!Van Mickey had ik een schilderijtje gekregen met het recept van pavlova erop en die heb ik gebruikt. En hij is enorm goed gelukt! Ik was helemaal trots op mezelf! De pavlova was niet te zoet, niet te hard, niet te zacht,  en lekker crispy! Het hielp ook wel dat er een halve liter slagroom op zat en zalige zoete aardbeitjes.

Chiel gaf mij het beste compliment die je maar kan wensen. Hij zei dat deze pavlova lekkerder was dan die van Wild Fire! Oh yeah! Alles is schoon op gegaan en volgens mij heeft iedereen lekker gegeten!
 I love it when a plan comes together!

2 comments:

Mickey said...

't was EN gezellig EN lekker!

Anonymous said...

't ziet er ook echt gezellig en lekker uit, en Chiel hoe voelde dat nou, je verjaardag in huiselijke sferen te vieren? Alvast proficiat en als je volgende week in Nederland bent doe ik het persoonlijk, als het mag.

liefs en dikke kus, Lody

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails