Friday, February 24, 2012

Laatste dag


Morgenochtend is het weer zover. Linn vertrekt dan weer en dan gaat ze verder met haar tripje. De 10 dagen zijn werkelijk waar omgevlogen! Om 9 uur vertrekken we naar het vliegveld en om 12 uur neemt Linn de vlucht naar Singapore. Anisah haalt haar op van het vliegveld en dan gaat ze rond neuzen in die prachtige stad. Na 5 dagen vliegt ze weer door naar Bali waar ze dan 2 dagen verblijft voordat ze door vliegt naar Amsterdam.


Maar eerst hebben we Linn eens flink verwend! Van de week zijn we naar de bioscoop gegaan. Samen met Mickey hebben we de film Extremely Loud and Incredibly Close gezien in de Standard Chartered  Starsuite. DE bioscoopzaal waar je languit kan liggen kijken naar de film. Of slapen mocht de film saai zijn. Het bleek dat we de enigen waren die 's middags om 2 uur naar de film gingen dus we hadden de hele zaal lekker voor ons zelf! De film is trouwens een geweldige film. Echt de moeite waard. En niemand van ons heeft geslapen!


's Avonds zijn we gaan eten bij Koh i Nor. Linn had erg zin in Indiaas eten. Mickey ging gezellig mee en we hebben 's nachts allemaal slecht geslapen vanwege te veel eten! Ben er nog niet achter waarom in elk Indiaas restaurant er van die achterlijke blauwe lampen branden. Heel ongezellig en je wordt er niet knapper van. Dat blauwe licht.Brrr.De volgende dag hebben we de sleutel ingeleverd bij de Pinnacle, zijn we gaan koffie drinken bij Mickey thuis. Gezellig. Daarna heeft Linn nog eens goed rond gekeken in alle winkeltjes, hebben we noedels gegeten en 's avonds hebben we gegeten met Berry.


Ik had een tafeltje geboekt bij Bloom. En daar hebben ze heerlijke oesters!

Vandaag hebben we onze wenkbrauwen bij laten werken. Hebben we rond geneusd bij Muji en geluncht bij Al Molo. Lekker hoor zo'n buffetje. 's Middags lagen we allebei voor pampus op de bank thuis en Linn is in haar eentje nog maar een keer over Granville road gelopen om voor de laatste keer de boetiekjes af te struinen. En met succes!


Vanavond gingen we eten met Mickey en Jos. Jos vertrekt morgen naar NL en hij komt pas eind april weer naar HK. Reden is de aanstaande geboorte van Jos en Irma's baby'tje! Raar idee hoor dat als we Jos weer zien in HK hij een papa is geworden!

Maar goed, om onze dochter nog even goed ondergrondje te geven voor ze weer gaat backpacken zijn we naar Busy Suzie gegaan. We namen een menuutje met waygu beef en kreeft en champagne!Zwaar werk hoor dat backpacken! Morgen gaan we Linn uitzwaaien maar niet voor lang. Volgende week vliegen we naar NL om bij de uitreiking te kunnen zijn van Linn's bul. Ja ze is niet alleen stoer en mooi, ze is ook nog eens slim! Master of Science... Onze dochter!
2 comments:

Anonymous said...

Linn, geniet van het laatste stukje van een mooie reis, je moeder zegt niet alleen stoer en mooi, maar ook slim, ik vind je een fantastische meid en ben eerlijk gezegd heeeel erg trots op mijn nichtje, want je bent ook nog eens SUPER LIEF

tante Lody

simone said...

Hoe kan het anders met zulke ouders!!! Appeltje..... Boompje, hihi en wilde eigenlijk nog zeggen zo'n familie :-)

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails