Wednesday, February 29, 2012

Nederland

Nog even en dan vliegen we naar huis! Vrijdagnacht om precies te zijn en dan komen we zaterdagmorgen aan in Amsterdam. Net als Linn! We hebben er heel veel zin in. Heerlijk om de kids weer te zien alhoewel Linn nog maar net een weekje geleden is vertrokken.

We blijven 10 dagen en het weekend er op gaat Chiel natuurlijk weer een halve marathon lopen. Dit keer in Den Haag! De City Pier City loop. En hij is niet alleen. Jesse, Pim en als alles goed gaat ook Jos die op zwangerschapsverlof is! Ik hoop stiekem dat Irma ook zin heeft in een dagje uit.

Vanavond komen de Chineesjes bij ons eten. Ik had meer gedacht aan een Italiaanse maaltijd maar iedereen vroeg 'Ans, can you please make your Dutch pee soup?' Dus vanavond zitten we aan de erwtensoep kompleet met rookworst. Maar om Chiel niet helemaal niets te laten doen had ik zo gedacht dat we ook maar wat op BBQ moeten leggen. We zijn van de week nog naar een heuse BBQ winkel geweest en daar heb ik 2 houten rook plankjes gekocht die op de BBQ kunnen. Misschien zalm of een hele vis...

En dan het weer. Het is echt bagger hier! Koud. Wind. Regen. Ik hoop toch echt dat het binnenkort beter wordt. T'is alsof we in de herfst zitten en het lijkt verdacht veel op het Nederlandse klimaat. En nu we het toch over Nederland hebben, ik zag een foto over hoe buitenlanders ons zien. Oeps!


No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails