Tuesday, February 21, 2012

Mickey

Vandaag gingen Linn en ik weer met z'n tweetjes op pad. Chiel zat al vroeg in de trein richting China en het beloofde een lange dag te worden voor hem. En achteraf bleek dat dus ook te kloppen. Hij kwam net voor middernacht de deur weer binnen lopen.

Linn en ik hadden een lijstje gemaakt met de dingetjes die we moesten doen. Zoals b.v. naar het postkantoor, lunchen, body scrub halen voor Linn haar vervelde beentjes, nog wat souveniertjes halen, enz, enz.

We begonnen rond half 11. En we hebben het hele lijstje afgewerkt. En toen we aan de koffie gingen in Ocean Terminal kwamen we deze zakenman tegen. Het zag er enorm 'business like' uit!


Ach in ieder geval zat hij lekker op de rug van een konijn z'n email te beantwoorden. Maar goed, wij gingen verder. Lekker geluncht in het foodcourt, beetje rond gelopen en om 3 uur waren we moe. Tijd om naar huis te gaan en even lui onderuit hangen. Om 5 uur schrokken we allebei wakker! Gelijk in de benen en op weg naar het vliegveld! We gingen Mickey ophalen!


Mickey heeft al wat weken Vancouver er op zitten en vandaag zou ze weer naar HK komen. Heel gezellig moet ik zeggen want ik heb haar enorm gemist!


Samen met Linn en Elmo zijn we per airport express naar het vliegveld afgereisd, hebben we zalig chinees gegeten in de aankomsthal en daarna met een kopje koffie van Starbucks rustig afgewacht totdat Mickey door de gate kwam lopen.


En wat waren we blij elkaar weer te zien! Helemaal gezellig! In de taxi naar de Pinnacle. We hebben nog een kopje koffie gedronken bij Mickey, elkaar vlug weer bijgepraat en toen zijn we weer naar huis gegaan. Mickey had 'maar' 13 uur gevlogen en bijna niet geslapen, dus de oogjes vielen zo goed als dicht.Morgen gaan we gezellig verder! Lekker hoor, zo klopt het weer!

ps.
Excuses voor de wazige foto's. Mijn toestelletje is nodig aan vervanging toe!

3 comments:

Mickey said...

EN OF DAT GEZELLIG WAS!!!!!!!! Echt heerlijk thuiskomen zo, thanks ladies!(and Elmo) I'm still smiling!!

Arlene said...

Geniet er maar van en ook dat Linn er nog even is!

Anonymous said...

Super leuk voor je dat Mickey er ook weer is, lekkerrrrr hoor.

groetjes en dikke kus, Lody

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails