Friday, February 03, 2012

Griep

Ik ben ziek. Snotterig, sinds vandaag ook hoesten, hoofdpijn en waterige oogjes. Griep dus. Ziek zijn is niet leuk en helemaal niet als je zaterdag, dus over 2 dagen, gaat verhuizen.

Het grootste gedeelte staat al ingepakt in dozen. Toch moet er best nog wat ingepakt worden en daar zie ik als een berg tegenop. Gelukkig heeft Chiel besloten morgen (= vrijdag) vrij te nemen, althans vanuit huis te werken en niet naar China te gaan. Kan hij een beetje mee helpen en af en toe een bakkie thee zetten voor de zieke. Wel fijn.

Om niet als een ziek hondje op de bank te liggen omdat ik daar geen tijd voor heb, ben ik vanmiddag nog even naar Horizon Plaza afgereisd. Op bed liggen kan later wel... Het zat al een tijdje in mijn systeem en vandaag moest het gewoon...2 bamboe manden/bijzet tafeltjes in een mooi blauw grijs kleurtje kunnen zich sinds vandaag scharen tussen het meubilair van de fam.Hong.

Morgenmiddag moet ik in het nieuwe huis zijn. Het gas wordt aangesloten en tadada...het tuinsetje komt aan! Het is wel een vreemd gevoel dat ik na 7 jaar in de Pinnacle vanaf zaterdag ergens anders woon...

3 comments:

Fiona Teeuw said...

Ja, het zal niet waar zijn... Die drukte eist zijn tol. Maar hou nog even vol!

Mickey said...

hee lieverd, beterschap en succes zaterdag met de verhuizing. Fijn dat Chiel vrijdag in de buurt is.
En dan wennen in je nieuwe huisje! Gek & leuk tegelijk.
X

Simone said...

Nog ff volhouden hoor zus, zondag kan je lekker in bed gaan liggen, maar nu misschien maar ff kalm aan doen zodat je zaterdag in vorm bent???? Weet dat je er géén tijd voor hebt, maar toch. Ben benieuwd naar het nieuw meubilair..... ga het gauw zien... XXX

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails