Wednesday, February 15, 2012

Ze is er!

Gisteren kon ik eindelijk het laatste kruisje op de kalender plaatsen. Linn  werd verwacht om 4 uur 's middags!

Chiel ging 's ochtends eerst naar Shenzhen. Hij kreeg weer een medische keuring. Dus hij ging weer naar het ziekenhuis. Samen met Godwin die ook een keuring moest ondergaan. Opnieuw moest hij langs verschillende kamertjes. Opnieuw spraken de meeste verpleegsters geen woord engels, dus dan krijg je van die situaties die leuk zouden zijn om op te nemen met de verborgen camera. Zo liep hij een kamer binnen en de zuster zei ' Sit down, left sock!' Ok...waarom?

Bij de laatste keuring stond met grote rode letters op zijn dossier OBESE oftewel  OVERGEWICHT. Nou deze keer niet. Hij had een keurig gewicht.  De dokter was dan ook trots op hem.


Ik heb de morgen doorgebracht met Loes. Ze was naar Shenzhen geweest en had voor mij nog 3 thee blikken meegenomen. Plus ze had heel lief omdat het Valentijnsdag was, voor mij en Chiel en zelfs voor Linn, heerlijke cupcakes gebakken. En die kwam ze langs brengen. We zijn met z'n tweetjes nog naar Pacific Place omdat ik brood wilde kopen en we wilden kijken naar leuke versierinkjes voor op de cake. Vervolgens zijn we de tram in gegaan naar Causewaybay. Ik wilde naar een toko om echte Indonesische zoete ketjap te kopen. En ook dat is gelukt!


Ook hebben we nog door een nieuwe winkel gestruind, 'forever 21', een beetje H&M-achtig. Sushi gegeten en toen weer naar huis. Loes had nog een afspraak en Chiel en ik hadden een afspraak bij Terminal A, HK-airport. Linn zou aankomen.


Haar vliegtuig was er een halfuurtje vroeger en na 10 minuten liep daar ineens een bruin getinte Linn door de gate! Oh wat is dat toch leuk om je kind door de gate te zien komen! We zijn een taxi ingestapt en naar huis gegaan. Ze was blij met haar bedje, douche en wasmachine! Vandaag moeten we nog wat kleren kopen want de temperaturen hier in HK zijn zeker 15 graden lager dan op Bali.

Gisteravond hebben we gezellig gegeten bij Wooloomooloo. Samen met Jos en Jesse. Zij hebben namelijk een traditie op Valentijnsdag. Samen gezellig eten. Maar nu dus met z'n vijfjes.


He heerlijk. Straks lunchen, shoppen, bank-hangen en lekker kletsen met Linnepin!

4 comments:

Fiona Teeuw said...

Na al die jaren is haar koosnaampje nog steeds Linnepin?! Schattig :-) Veel plezier samen.

Arlene said...

Wat vervelend dat jullie gelijk moeten gaan shoppen :-),Linn je ziet er heerlijk bruin uit,maak er een mooie tijd van jullie!

tomv said...

Ans, waar koop ik Ketjap Manis hier in Hong Kong?
pavoute.hk bij g mail

Ans said...

Ketjap Manis is te koop bij elke toko in Causewaybay! Het stikt daar van de indonesische winkeltjes! Succes

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails