Sunday, July 22, 2012

Weer compleet!

Afgelopen vrijdagmorgen arriveerden Jos, Irma en Viggo weer in Hong Kong.
In de middag hebben Irma, Viggo en ik nog een bakkie gedaan bij Pacific Coffee en 's avonds hebben we allemaal gegeten bij Al Molo. Chiel kwam veel later vanwege vertraging van zijn vlucht. Hij zat in Hangzhou en helaas waaide er een stormpje bij hem in de buurt.


Gistermorgen zijn we gaan hardlopen. Jesse, Chiel, Irma en ik. Jos had oppas dienst! Irma wilde graag in haar eentje lopen omdat dit voor haar weer de eerste keer was na haar zwangerschap. Lekker kalm aan en weer een beetje plezier krijgen in het lopen. Jesse, Chiel en ik liepen met elkaar en ik heb mezelf verbaast! Het liep heel lekker en ook al heb ik 4 keer gewandeld tussen door, het ging super! Irma moest weer heel erg wennen. Niet aan het hardlopen maar aan de temperaturen die hier normaal zijn. Het was voor haar veel te warm en te benauwd. Maar ze heeft niet opgegeven!


Gisteravond was het plan om met z'n allen te bbq-en. Het vlees lag in de koelkast, het vuurtje was aan, het bezoek was binnen en Chiel liep net naar binnen en zei 'het is me toch lekker weer buiten! er waait een heerlijk briesje!' Hij had het nog niet gezegd en ineens vlogen alle spullen over het balkon! Het begon keihard te waaien en dikke druppels kwamen naar beneden. Hebben wij weer!We hebben binnen de tafel maar gedekt en Chiel gooide met regelmaat wat op de bbq. Het was heerlijk! En tijdens de maaltijd zat Viggo in zijn gloednieuwe wippertje boven op tafel! Hij vond het prachtig en keek zijn oogjes uit!


Later klaarde het weer op en werden we verrast met opnieuw een prachtige regenboog boven Hong Kong, Jos met een schortje voor en heerlijke taartjes als dessert!Vanmorgen zijn Jesse en Jos gaan fietsen. Ik heb nergens iets van gemerkt want ik sliep als een roosje. Voor het eerst deze week heb ik een hele nacht gewoon geslapen! Chiel is naar de sportschool en ik heb tijd om mijn blog weer bij te werken.

Ook is het weer T1. Eigenlijk was dat gisteravond al dus het geval. Vanmiddag verwachten ze T3 af te roepen. Dat verklaart het bloedhete weer van de afgelopen dagen en de storm van gisteravond.

2 comments:

Mickey said...

Ooooh, Gezellig! Zucht.... Dikke x voor allemaal!

miss honeybee said...

En jij krijgt van ons allemaal een dikke XXX!

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails