Sunday, July 08, 2012

Weekend

Chiel gaat morgen in HK aan de slag en hopelijk ligt zijn nieuwe paspoort klaar bij de ambassade. Van de week moet hij echt naar China maar zonder paspoort gaat dat niet lukken. Maar hij heeft geen leeg plekje meer voor de Chinese stempels die je bij binnen-en uitgaan van China krijgt.

Het afgelopen weekend was een warm, regenachtig, klef en zonnig weekend geweest. Dan regende het keihard en dan scheen de zon zo fel dat je echt niet buiten wilde blijven. Vreemd weer. Ik heb sinds vandaag een thermometer buiten staan. Het was vandaag maar 38 graden...in de schaduw!

Vandaag is de laatste dag van de Wereld Kampioenschappen Dragon Boat Races. Ik heb geen idee wie kampioen is geworden. Feit is wel dat de 6000 deelnemers van de verschillende landen een geweldige tijd hebben gehad. Het was erg goed georganiseerd! En zo te zien heeft iedereen een goede tijd gehad!

En vandaag is het ook de laatste dag dat ons pleintje de plek is waar de lokale muziekbandjes optreden. Wel grappig dat de we verschillende muziekdagen hadden. Zo hadden we een 80e jaren bandjes, jazz, van de week kregen we hard rock voor de kiezen en vanavond als afsluiter hebben we waarschijnlijk een hele populaire band want het plein staat vol met schreeuwende meisjes! Leuk.1 comment:

Simone said...

Kan je gezellig op het balkom meedeinen met de handjes in de lucht!!!!! Hahaha

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails