Sunday, July 01, 2012

Naar de film

Op de zaterdagavond naar de film. Altijd leuk. Jesse keek via de internet pagina's welke films er draaiden en onder het genot van een bakkie bij Starbucks werden de plannen getrokken.


Man in Black, onze eerste keus, zat nokkie vol. Heel jammer. Maar we konden nog kaartjes krijgen voor The Amazing Spiderman. De mannen helemaal blij en Mabel en ik dachten hetzelfde; als het niet leuk is dan ga ik wel slapen. Imax, 3D, in I-square. Lekker dichtbij. Kaarten werden besteld en om 7.20 zou de film beginnen.


Maar eerst eten! Mabel wilde graag naar het Indiase restaurant in Chungking Mansion. Het stikt daar van de Indiase restaurantjes  dus dat zou geen probleem opleveren. De naam wist ze niet meer. Ach kan ons wat schelen, durf te leven! We nemen gewoon de eerste de beste die met zo'n flyer naar ons toe komt.


Nou ben ik eerlijk gezegd de naam ook al vergeten van het restaurant waar we gisteren hebben gegeten, maar het toeval wil, dat toen we eenmaal voor de deur stonden, het precies het restaurant was, waar Mabel naar toe wilde! We hebben heerlijk gegeten, alleen hadden we niet zoveel tijd. Dus met het laatste stuk 'garlic-naan' in de hand, liepen we de deur uit! Op weg naar de bios!


Ik persoonlijk was nog nooit in zo'n Imax bioscoop geweest. Wel een keertje een 3D film gezien toen Lody hier was. De smurfen! Cola mee, popcorn mee en naar binnen. Maar jemig wat is zo'n scherm groot! Met de 3D bril op, moet je echt van rechts naar links kijken omdat je anders stukken mist. Maar wat gaaf! Echt super! En The Amazing Spiderman is echt leuk! Zeker doen mocht je de keus krijgen.


No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails