Wednesday, June 28, 2006

Allemaal bedankt

Hardstikke bedankt allemaal voor het medeleven en zo. Ik had het liefst gelijk in het vliegtuig willen stappen en hoogst persoonlijk die meiden willen aanpakken. Maar ja...

Linn zelf is erg rustig en heel zelfverzekerd. Ik vroeg nog aan haar of ze nog wel in Nijmegen uit wilde gaan in de toekomst. Toen zei ze "Ik heb toen niet laten merken dat ik bang was en dat ga ik nu ook niet doen. Ik ga niet anders doen dan dat ik altijd al deed. Dus ja, ik ga wel uit in Nijmegen."

Linn en Esther studeren ook allebei in Nijmegen, dus je kan het niet omzeilen al zou je willen. Er lopen nu eenmaal idioten rond die alleen maar een kick krijgen als ze een ander kunnen overheersen. Op wat voor manier dan ook.

Linn zei ook:"Dat soort mensen krijg ik straks, als ik ben afgestudeerd in mijn praktijk." Ze doet wel heel stoer maar ze is zich natuurlijk wezenloos geschrokken van die agressieve meiden.
Nog een paar weekjes en dan is ze hier. Gelukkig.

2 comments:

Anonymous said...

Lieve allemaal en helemaal Linn, lieverd als er iets is wat je tante uit Zaltbommel voor je kan doen (of je sterke neef), bel hoor! We zullen ze helpen daar in Nijmegen. Liefs en sterkte,

Lody

Anonymous said...

Nou Lody neemt me de woorden uit de mond( van het toetsenbord): Met 180 km/pu zijn we er zo hoor!!! Zijn ze nu helemaal.

"tante"Simone

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails