Wednesday, June 21, 2006

Dat wordt een vroegertje!

Chiel is weer helemaal zenuwachtig. De jongens moeten weer ballen. Het is weliswaar niet echt meer van belang om ze winnen of verliezen, maar toch...

Hier in HK wordt het om 3 uur 's nachts uitgezonden en dat is best vroeg. Of laat. Tis maar net hoe je het ziet.

Voor Chiel wordt het vroeg omdat hij nog even naar bed wil. Voor mij wordt het laat omdat ik niet meer ga slapen voor we weg gaan.
Ik heb het 1 keer gedaan, eerst slapen en dan wakker worden, en ik voelde me echt helemaal brak.

We zijn niet de enige mafkezen die midden in de nacht in de taxi stappen om ergens naar voetbal te kunnen kijken. Jos & Irma en Jesse gaan ook kijken. Ben benieuwd hoe iedereen er bij staat straks.

We hadden gisteravond nog even een akefietje.

We kwamen terug van de koffie bij Jos en Irma, toen Ben aan de MSN zat. Helemaal in pak en as omdat hij van British Airways een mailtje had gekregen waarin stond dat hij als "NO SHOW" was geboekt en dat zijn ticket dus was verlopen.

Vreemd want Ben en Linn & Martijn komen, volgens ons, pas op 18 juli naar HK. Wat bleek, Ben had met boeken via Internet geen 18 juli ingegeven maar 18 juni!
Dikke paniek dus. Hij had al gebeld met BA maar die zeiden dat hij 1000 euro moest betalen voor een nieuw ticket.

Chiel heeft tot 01.30 uur gebeld met BA, en omdat er een hele aardige mevrouw aan de andere kant van de telefoon zat, heeft zij geregeld dat alles nu gelukkig is opgelost. Voor 100 euro is zijn ticket verzet naar 18 juli en blijft hij nu tot 21 augustus!

We waren zo blij dat Chiel terstond een huwelijks aanzoek heeft gedaan bij "Manuela", ze bleek ze te heten. Gelukkig voor mij was ze al getrouwd!

2 comments:

Anonymous said...

Moet er stiekem wel om lachen hoor, als zoiets iemand overkomt, is het Ben, Gelukkig is alles goed gekomen en staat hij over een maandje gewoon op HK/airport!!

Arlene said...

Hoi, vond je het acheraf de moeite waard om er je bed voor uit te komen?Nou ja....saaie wedstrijd he?
Gelukkig dat Chiel zijn charmes zelfs telefonisch werken en dat Ben gewoon naar Pa en Ma kan komen!
Arlene

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails