Monday, June 26, 2006

Jammer dan! En ik ben woedend!!!!!!!

Nou ja. Wat een teleurstelling.

We hadden er zin in. Allemaal weer in het oranje. Berry in een oranje t-shirt gehesen en op weg naar Jardine House. We zaten eerste rang. Prima zicht op het beeldscherm. De buckets met Heineken stonden koud en klaar, de sfeer was goed, kortom wat wil een mens nog meer?
Het feit dat het om 3 uur 's nachts is neem je op de koop toe. Jos, Irma en Jesse en Pim waren ook ter plekke. Het gehele ABN-Amro expat legioen stond de mannen aan te moedigen.

Jammer. Persoonlijk vond ik dat die scheidsrechter een brilletje opmoest. Als je toch zag hoe Robben met een karate schop onderuit werd getrapt en daar niets aan gedaan werd. Jammer.

Maar goed. Het is niet anders. We konden die vogeltjes vanmorgen om 6 uur wel de nek omdraaien toen we weer naar huis liepen. Ik denk dat iedereen zich vanmorgen brak voelde maar ja het werk gaat door.
Heb nog heel even gedacht aan Berry die slechts 2 uur kon slapen, omdat hij om 8 uur in het vliegtuig moest met een klant naar China, maar hij was op tijd. Heel netjes.

We zitten hier een beetje met het "Day after" gevoel. Daarom gaan we morgenavond maar bij Jesse op de koffie. Stroopwafels eten. Een mens moet wat toch?

Terwijl ik bezig was met dit berichtje op het weblog te zetten, belde Linn. Afgelopen donderdagavond zijn zij en Esther, een vriendinnetje, slachtoffer geworden van zinloos geweld.
Ik ben pissig, woedend en machteloos. Heb er hoofdpijn van gekregen.

Ze wilden uitgaan in Nijmegen.
Ze zaten in de bus toen er 3 meisjes (lees ASO-trollen) instapten die gelijk begonnen te schelden en agressief deden tegen hun. Linn en Esther stapten uit in het centrum, de water-kwartier-meisjes achtervolgden hun, begonnen Esther te slaan en te schoppen. Linn hielp Esther waarop ze Linn schopten en sloegen en op de grond gooiden. Linn heeft nog wel een dame een hengst van heb-ik-jou-daar gegeven wat heel goed voelde, volgens Linn. Esther heeft gelijk hulp gezocht en gevonden. Twee jongens hebben de meisjes weg gejaagd en Linn en Esther naar huis begeleid. Ze zijn maar niet meer uit gegaan. Gelukkig hebben ze er niets aan over gehouden. Maar je vraagt je echt af wat er toch mis is op deze aardkloot!

Nu komt het mooiste: De 3 meisjes waren oer hollandse asociale nijmeegse kansloze inwoners. De jongens die Linn en Esther hebben geholpen waren allochtone jongens. HOEZO "ERUIT MET DIE BUITENLANDERS"????????

4 comments:

Arlene said...

Tuurlijk jammer dat Oranje er uit ligt maar....ze waren minder slim,de scheids was een klojo en ze hebben zich laten provoceren!Stom en jammer als je er 3 uur s'nachts voor je bed uit komt!
Het nieuws over Linn vind ik veel erger,je kan je nergens meer veilig voelen echt niet en het soort ASO dat dit doet zouden ze gelijk in het tuchthuis moeten stoppen en je hebt gelijk,het zijn niet altijd de buitenlanders hoor!
Heeft Linn aangifte gedaan?
Linn als je dit leest,heel veel sterkte!
Arlene

Anonymous said...

Wat zullen jullie je vreselijk hebben gevoeld, toen Linn belde en je niet ff lekker je armen om haar heen kon slaan.......
Gelukkig dat er ook behulpzame mensen rondlopen hier!!

Anonymous said...

Ik ben dit stukje al tig keer opnieuw begonnen, omdat ik het niet netjes kan houden! Zo ongelooflijk.... whatever... boos heel boos!

Linn heel veel sterkte en doe als het effe kan aangifte. Ben blij te horen dat er toch behulpvaardige mensen op deze aardbol bestaan.

Ans en Chiel jullie ook heel veel sterkte, want zo'n afstand is dan ook niet alles.........

Liefs Monique

Anonymous said...

"t is niet geloven zoiets en ik weet precies hoe 't aanvoelt. Alleen konden wij er direct iets aan doen toen het Laurens overkwam. Maar wat kan een mens zich machteloos en waanzinnig boos voelen!!! Heb net gebeld met Ben want Linn was aan 't werken. VOlgens hem ging het wel. Zal d'r morgen of straks nog wel weer proberen te bellen. Godzijdank waren die jongens er om hun te helpen. Zit nu hoofdschuddend achter de computer want eigenlijk wil je die meiden gewoon opzoeken en zelf even te grazen nemen. Kijk dat jongens onder elkaar matten om de meest onzinnige redenen is nog tot daar aan toe. Maar meiden.... ik vind het vreselijk. Houd je taai!!!!

XXX
Simone

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails