Sunday, June 25, 2006

Duitsland-Zweden

Wij stonden er helemaal klaar voor. Eerst naar Nomads eten en daarna bij Starbucks een bakkie doen. Vervolgens naar de eerste de beste kroeg om eens te zien hoe Duitsland onderuit zou gaan tegen Zweden. We hadden er zin in!

De kroeg viel al ruimschoots tegen. Ze hadden een concept bedacht die volgens mij alleen een chinees kan bedenken. Je mag wel ergens zitten hoor, maar alleen bij tafels waarop niet gereserveerd staat. Het begrip "wie het eerst komt..." snappen ze niet.
Vervolgens moest je 120 HKD pp betalen en dan kreeg je 2 drankjes! Wauw. Als ze maar niet bankroet gaan!

Maar goed, dat kan allemaal nog wel, totdat je een drankje besteld. Service van lik-mijn-vestje en niemand had schijnbaar onthouden wie wat besteld had! Bij elke bestelling die iemand kad geplaatst kwamen ze eerst naar ons toe. Het was op het laatst echt lachwekkend.

Toen zaten we net lekker aan tafel, werden we ineens overspoeld met kakkerlakken! Gadver. Het is warm en vochtig dus die beesten duiken overal op, maar als ze zowat in je tas gaan zitten dan ben je niet blij!

Godzijdank was Jesse erbij en die heeft als een bodyguard de krengen weg gejenst zodat wij (Chiel, Jos, Irma en ik) toch nog ontspannen konden zitten.

Maar de grootste tegenvaller was toch wel dat die Duitsers op een onDuitse manier hebben gewonnen. Ze waren veel beter. Die Manschaft heeft goed hun best gedaan. Maar voor ons was de lol er wel van af na 4 minuten.

Straks voorslapen en dan Nederland-Portugal.

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails