Thursday, June 01, 2006

Effe bijkletsen

Het is vandaag donderdag en de regen is met bakken uit de lucht komen vallen. Bah. Nu schijnt de zon wel weer even maar volgens de Weather Channel kunnen we nog wel wat regen verwachten. Heel fijn.

Dus echt een dagje om niets te doen. Een beetje lummelen in en rond het huis, zogezegd. Ik heb me ook niet zo goed gevoeld de laatste dagen, grieperig, hoesten en proesten dus het komt goed uit.

Gisteren was het een public holliday hier in HK. Het was erg rustig op straat en natuurlijk was het lekker aan het regenen. Eerst wilde ik nog naar de Dragonboat races die op deze dag gehouden werden, maar door een gebrek aan slaap door het hoesten ben ik maar lekker op de bank gebleven.

Kreeg net van Jos een mailtje over het WK. Hij had op een site van de NL-vereniging een adres gevonden waar de wedstrijden worden bekeken door mede-landers. Compleet met een balletje mayo dus helemaal te gek. Gaan we lekker doen.
Toen wij van de week Jos kwamen ophalen vanaf zijn kantoor hing er een prachtige foto boven z'n bureau van onze Marco in een gouden lijst! Wie weet heeft Jos wel een vooruitziende blik!!

1 comment:

Anonymous said...

Hoi Ans,volgens mij verheug jij je ook al op het WK!
Hier liggen de winkels vol met Oranje stuf en zelfs ons kantoor op school is al versierd!Leuk om samen met andere hollanders te kijken.Lijkt me erg gezellig
Arlene

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails