Friday, June 30, 2006

Vandaag heb ik maar eens even ons mega-huis schoon gemaakt. Alle raampjes gelapt, alle deuren afgenomen, was gedaan, keuken gesopt, badkamer gepoetst, bed verschoont en de bakjes waar ik alles in knal wat ik door het hele huis tegenkom en wat in de weg ligt, maar eens goed uitgezocht. Het ziet er weer spik en span uit!

We hebben een super gave lamp gekregen die ik nog in elkaar moest zetten en daar ben ik nog even mee bezig geweest. Ik heb beneden in de lobby gevraagd of er ergens in het gebouw nog een electricien rond loopt, wat het geval was (!) dus deze man komt zondag de lamp ophangen. Kan niet wachten tot hij hangt want hij is heel erg gaaf. Uiteraard volgt er nog een fotootje later in de week.

Ben wel blij dat iemand dat ding komt ophangen voor ons, want anders moeten we weer een laddertje kopen, een schroevendraaier en dat soort spul. Misschien moet er nog een gat geboord worden en het kopen is niet erg van die dingen maar daarna staat alles weer vreselijk in de weg in mijn o zo ruime appartement.

Ik vroeg eerst nog of we een ladder konden lenen van The Pinnacle, want Chiel wilde zelf de lamp wel ophangen, maar daar zijn ze niet zo blij mee. Ze zijn bang dat je van dat ding afvalt en daarna The Pinnacle aanklaagt! Ik was er nog niet eens opgekomen! Amerikaanse praktijken dus.

Straks gaan we het weekend in luiden d.m.v. een drankje in Lan Kwai Fung en later op de avond Duitsland tegen Argentinie kijken. Het liefst in een Duitse Pub dan zitten we altijd goed. Winnen ze, dan is het feesten in de pub, verliezen ze, dan gniffelen we in ons vuistje en kunnen we het verdriet van dichtbij aanschouwen!

2 comments:

Arlene said...

O wat ben jij gemeen.Van mij mag het land van Maxima winnen!
Bij jou alles spic en span,hier een puinhoop.De schilders zijn aan het werk, blijkt een kozijn geheel verrot!Weer extra uren en .....ping zegt de kassa.Nou ja als het klaar is dan ben ik weer voor een hele tijd af van zorgen om de buitenboel

Anonymous said...

Ans,
What a great blog!!!! We feel so honoured to be part of this written account of life in Hong Kong and have added it to our favourites to check every day!
Kamilah and Bram

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails