Monday, June 05, 2006

Na een weekend vol met calorieen,(we hebben een frietje oorlog gescoord in Wanchai!) weinig slaap ( we hebben gefeest tot 5 uur 's nachts met een hele groep nederlanders!) en drank (we moesten tenslotte toosten op het Pinksterweekend wat ze hier niet kennen!), zijn we maar gaan sporten.
Een mens moet wat nietwaar? Dus na het eten hebben Chiel en ik ons in het sporttenuutje gehezen en ik kan nu geen papiertje meer oppakken van de spierpijn. Maar het voelt goed om weer eens lichamelijk moe te zijn.

Het was echt gezellig het afgelopen weekend. Paul en Nuan waren op bezoek bij Bram en Kamilla in Discovery Bay. Zij kennen elkaar van de studie. Jos had een andere nederlandse jongen leren kennen in de lift, Jessy. Komt toevallig ook uit Den Haag dus dat klikte meteen en wij natuurlijk. Eelinn, de enige chinese dame die meeging, had het zwaar door al dat nederlandse gebrabbel om haar heen.

Wij zijn gaan eten, drankje genomen in Aqua (29 hoog met uitzicht over de haven) en toen zijn we naar Wanchai vertrokken om Paul en Bram te ontmoeten.
En waar we helemaal versteld van stonden was het volgende. Jessy die hier al vanaf augustus woont maar die we nog nooit waren tegen gekomen, was al die tijd nog nooit in Wanchai geweest! Hij wist niet eens dat het bestond!

Overbodig om te zeggen dat hij het helemaal geweldig vond. We zijn naar Dusk till Dawn geweest en hebben daar het grootste gedeelte van de nacht door gebracht. Jessy zal een vaak geziene gast worden van nu af aan in Wanchai!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails