Monday, June 19, 2006

Wist je dat...?

... in 1995 een vis van 172 kilo uit een restaurant aquarium werd vrijgelaten in de natuur omdat de HK-bevolking dacht dat de vis een Dragon King in vermomming was!

... in 1996 een hulpje van een kok een boete heeft gekregen van HKD 2000,- omdat hij een zwerfkat aan het koken was voor zijn familie? Hij had aan een buurman verteld dat hij het vlees ging braden en dat hij van plan was de ingewanden te gebruiken voor worst!

... in 1999 , mainland chinezen aan het demonstreren waren voor rechtsbijstand in China? Dit gebeurde in de buurt van een McDonalds en dat opgewonden Hongkong-ers hun bijstonden omdat ze dachten dat de McDonalds, gratis Hello Kitty poppen weg gaven?

... in 2001, 4 medewerkers van een begravenis onderneming terecht stonden omdat ze waardevolle spullen van de overledenen hadden gestolen? Een van hun collega's vertelde in de rechtbank dat een van de verdachte tegen een overleden man had gezegd: "Let's shake hands!" en vervolgens zijn horloge stal.

... in 2004 een mode-keten in HK genaamd "Paradise" tassen verkocht met een afbeelding van een nazi soldaat met eronder de slogan: " Keep it up, brother. There's a lot of countries left to invade!"

... in 2005 een teek zich een thuis had gemaakt in een neusgat van een wandelaar? Hij had zijn gezicht gewassen in een beekje tijden een wandeltocht. Het heeft 4 doktersbezoeken in een maand geduurd voordat dokters de teek van 5 cm ontdekte die daarna is verwijderd!

... ik deze wijsheid niet van mezelf heb maar heb gelezen in het gratis HK-Magazine?

1 comment:

Irma said...

jeetje, wat een weetjes.. morgen ook maar even een kopietje van dit blad in huis halen hoor ik wel, ...of heb je alles al opgesomd en heeft het geen zin meer om te lezen....

nou, fijne avond nog en tot woensdag nacht, de oranje spullen liggen alweer klaar om gefloten en gerateld te worden, moeten we wel winnen natuurlijk...

irma

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails