Thursday, June 29, 2006

Shoppen in Shenzhen

Ik ben met Irma een dagje wezen shoppen in Shenzhen. 'sOchtends om 9 uur vertrokken we richting grens en we waren pas terug rond een uurtje of 6! Een geslaagde dag dus.

Gewapend met mijn A4-tje waarop alle adressen staan in het chinees, zijn we eerst begonnen in Dongmen. Het oude centrum. Straatje in, straatje uit. Winkeltje in, winkeltje uit.
Irma had steeds het gevoel dat ze op de kermis liep. Klopt ook want je wordt overspoeld door lawaai, geklap van de verkopers en lichtbakken die net op disco-lichten lijken!

We hebben flink ingeslagen. Er zijn dus 2 RMB winkels. Alles voor 20 eurocent! Dan kan je ook flink inslaan! Ik ging voor Chanou van IFS op zoek naar goedkope sieraden en we hebben flitsende tassen ingeslagen. Ik had er 3 en Irma 5! Alle kleuren van de regenboog waar natuurlijk weer bijpassende schoenen bij gezocht moesten worden.

We zijn ook nog naar een bazaar geweest. Je weet echt niet wat je ziet. Overal waar je kijkt shopjes met schoenen, kleren, tassen, geurtjes. En alles voor weinig!

We waren pap op toen we weer in de trein terug zaten. Aangekomen in de Pinnacle, heb ik nog een bakkie gedaan bij Irma. Ze was alle spulletjes aan het uitstallen voor Jos, zodat hij een goed beeld kreeg van alle inkopen.

Daarna hebben we nog koffie gedronken bij Jesse. Met een stroopwafel on the side! Lekker hoor die stroopwafels. En toen nog gegeten met z'n allen. Het was een super leuke dag. Vermoeiend maar leuk!

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails