Saturday, June 17, 2006

NL-Ivory Coast

Zo, dat scheelde niet veel. Pfffff......... Maar we hebben het weer gehaald! We kunnen weer een overwinning bijschreven in de statistieken.

Het was bere gezellig gisteravond. We zijn rond 9 uur naar The Cellar gelopen in Central om de wedstrijd tussen al die gekke nederlanders te kunnen zien. We dachten dat we ruim op tijd zouden zijn maar dat viel effe tegen. Het zag al oranje van alle fans.

Een voor een kwam ons groepje binnen druppelen. Wij hadden Alex, een nieuw-zeelandse chinees in een oranje t-shirt gehezen en meegenomen. Toen kwamen Irma en Jos, net terug van een vakantie op Ko Samui, daarna Bram en Kamilla en toen als laatste, nadat hij baas en zoon had gedropt in een hotel, Jesse.

De mannen hadden het zwaar. Maar het was in ieder geval een echte wedstrijd.

3 comments:

Arlene said...

Ja, "we hebben het weer geflikt"!Ook in Nunspeet veel Oranje,bij Marktzicht zaten om half vijf al drommen mensen om het op groot scherm te kunnen volgen!En na afloop overal toeterende auto's en vuurwerk!
Ga nu zelf ook maar vlag kopen en die ophangen als Nederland moet spelen!
Liefs Arlene

Anonymous said...

Leuk gezicht al die oranje mensen en hier is dat ook niet anders! Mensen van alle soorten culturen zijn in het oranje gehuld Zo tof om te zien!

Op naar de volgende wedstrijd!

Monique

Anonymous said...

had gister eeb bruiloft, van mijn baas maar zelfs daar werd er naar gekeken!! Ben blij dat het Shirt past.

XXX

Simone

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails