Tuesday, June 13, 2006

Van het weekend waren we koffie aan het drinken op de boulevard. Tussen de buien door dus dat was goed gepland. Er kwamen enorm veel boten voorbij die, volgens ons, aan het demonstreren waren maar in ieder geval de aandacht vroegen. Wij hebben geen idee maar het zal best belangerijk zijn geweest.

Toen we verder liepen zagen we ook een hele kudde combat-meisjes. Daar zit een heel verhaal aan vast. Ik begin maar bij het begin:
Vorig weekend waren we met Jos en Jesse naar Wanchai. Toen we wat aan het drinken waren bij Dusk Till Dawn, kwam er een schaars geklede dame voorbij in een combat outfit. Jos maakte nog grapjes over het feit dat ze niet opviel omdat ze helemaal in camouflage gekleed was.
Totdat ze ineens Jos van achter greep en vervolgens een "danspasje" maakte waarbij haar knal rode string zichtbaar was! Later heeft ze nog ettelijke malen geprobeerd om Jos zijn aandacht te trekken maar Jos was niet van zijn stuk te krijgen! Heel goed Jos! Applaus!!! Later die avond kwamen we haar nog tegen in een andere tent. Dit keer was er een man bij die duidelijk niet zo sterk was als Jos. We zullen maar zeggen "de aanhouder wint"!
In ieder geval kwamen we nu een kudde van die meisjes tegen en we hebben voor Jos maar even een fotootje gemaakt.

We zagen ook ineens hoe groot het gebouw is geworden wat ze aan het bouwen zijn bij ons voor de deur. Op afstand is het allemaal wat beter te zien. Vandaar ook een fotootje daarvan.

No comments:

Linkwithin

Related Posts with Thumbnails